Musta Pispala 2018!

23.07.2018 - 8:25 / jii Ivaneva.


musta pispala 2018Vapauden sivuja ja kuvia – näyttely suomalaisista anarkistilehdistä siis Hirvitalolla.

Pimeä hedelmä instagramissa, tuolla on jotain ääninäytettäkin videon muodossa. Tän kesän juttu on selkeesti tiukat räppibileet 🙂

musta pispala festari 2018Radikaalia mielenterveyttä -blogissa julkaistiin tässä hiljan ”Jooga ja sukupuolen moninaisuus”-teksti, joka toimi vähän avauksena tuohon joogan binääristen ja ulossulkevien käytäntöjen haastamiseen. Mustassa pispalassa oli yksittäinen joogatyöryhmä, mutta huhut kertovat, että Tampereella olisi alkamassa pysyvämpikin queerjooga-ryhmä, aiheesta kannattaa olla kuulolla ja seurata ilmoittelua esim facen Tampereen queerkerho -sivulla!

tampere anarkistitTästä aiheesta saattaa olla tulossa kattavampaakin artikkelia, tohon sarjikseen olen poiminut jotain mielivaltaisia kohtia matkan varrelta! AMMR on tietenkin Anarkistinen Mansen musta risti ja TAL on Tampereen anarkistiliitto. Yleisistä kehityslinjoista ysäriltä tähän päivään keskustelijat nostivat ainakin punkkarien ja päihteiden vähentymisen ja kasvavan pyrkimyksen feministisempään, saavutettavampaan toimintaan. Turvallisuuskulttuuri oli kuitenkin 2000-luvulla parempaa ja puhelimet pysyivät useammin kotona tapaamisista. Mustassa Pispalassa oli myös työpaja, jossa koottiin Tampereen talonvaltaukset aikajanalle, yhdessä nämä muodostivat hyvän kokonaisuuden, koska monet toiminnat ideoitiin ja/tai toteutettiin valtauksilla. Jotta ei ois mennyt ihan vaan muistelun puolelle piipahdin myös uusien avausten illassa..

tuhoon tuomitut punkUusista avauksista kuultaneen vielä, pysykää linjoilla! Eroottista kodinkonerunoutta oli myös iltaohjelmassa. Ja näin välihuomautuksena erittäin epäystävälliset terveiset Tampereen poliisille, joka kävi häiriköimässä mestoilla, hankkisitte jonkin kehittävän harrastuksen!

Tällä youtube-pätkällä Tuhoon tuomitut -orkesteri esittää laulunsa ”Sokeat silmät” Vastavirtaklubilla. Kowa!

musta pispala korisHuhhuh kiitos festivaalikävijät! Runoilijat ja muusikot! Työryhmien pitäjät ja vapaaehtoistyöläiset! Kaikki te!

Kategoria: Anarkismi, feminismi, Keikalla, Musta Pispala, queer, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus