Valkovenäjästä, avohakkuista, anarkismidokkarista, runouutuudesta ja hädässä olevasta toverista!

28.05.2018 - 9:19 / jii Ivaneva.


valkovenäjän anarkistitTämän linkin takana on hyvä takku-artikkeli, joka kertoo Valko-venäjän sortotoimista (mm ”laki loisia vastaan”) ja niitä vastaan käydystä kamppailusta.

avohakkuut kansalaisaloiteLakialoitteen avohakkuiden lopettamiseksi valtion mailta voi käydä allekirjoittaas TÄÄLLÄ! Toi ois aivan vähintä mitä voi tehdä, että jonkinlaista lajien moninaisuutta vois kuvitella jatkossa olevan..

anarkismi dokkariAnarkismin historia -dokumenttisarja katsottavissa areenassa, täällä. Ekaa osaa on vielä pari kuukautta aikaa katsoa.

hanna stormTäällä tietoo tosta Hannan esikoisrunokokoelmasta, linkki kustantajan sivuille. Mulle tää on kyllä yksi vuoden odotetuimmista kirjauutuuksista, sen verran kovaa settiä oon aina Hannalta kuullut ja sen facesivulta lueskellu. Käännöskirjoista muuten  eniten odottamani on Take back the economy -kirja, mut siitä lisää myöhemmin.

behdad vapaaksiTamperelainen-lehen juttu Behdadista luettavissa täällä! Behdadin tueksi järjestettiin Tampereella ja Helsingissä mielenosoitukset, Tampereen miekkarista kirjoitti ainakin Kansan uutiset, linkki. Behdadin pakkopalautusta vastustava adressi allekirjoitettavissa täällä. Jakakaa tietoa! Kuumottakaa medioita ettei migri&poliisi pysty toteuttamaan tätä pakkopaulutusta salassa! Tilannetta ja tukitoimia voi facebookissa seurata tältä sivulta!

Kategoria: Anarkismi, feminismi, queer, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus