Rantakunnosta ja katumuodista :P

29.02.2016 - 6:47 / jii Ivaneva.


sebastian tynkkynen 1

Liittyen tähän. Sivistyskansoilla, kuten intiaaneilla ja vanhoilla korkeakulttuureilla, oli moniulotteiset sukupuolijärjestelmät, mutta nyt kun Eurooppa on vajoamassa uusbarbariaan, niin on kai luonnollista, että suurella vaivalla kristinuskon alta rakennettu edistyneempi sukupuolijärjestelmä saa vihaa osakseen. Seuraavaksi aletaan polttaa kirjastoja.

Maalasin tuossa taannoin Minnasta muotokuvan, hän on mielestäni huippukamu! <3 🙂

minnan muotokuva pieniTynkkystä mulla ei oo kunnia tuntea henkilökohtaisesti 😛

lihavuus 1Myöhemmin oli vesivärei. Kukaan ei kyllä voi saada hyvää jälkee kuulakärkikynällä, paitsi Jenna.

lihavuus 2Musta on aina coolimpaa osallistuu sellaseen aktivismiin, jossa ei ole niin sanotusti oma lehmä ojassa. Niinku musta on siistii, kun toiset cis-ihmiset on ruvennu transaktivisteiks ja valkoiset on mukana rasismin vastustamisessa. Se alleviivaa sitä, et aktivismi ei oo vaan etujen haalimista omalle ryhmälle, vaan kokonaisvaltaisesti paremman maailman tekemistä.

lihavuus 3Joo, ei tietty kokonaan selity naisvihalla, mut yks puoli?

lihavuus 4Ableismi on vammaisten sortamista. Millä nimellä kutsutaan mielenterveysongelmaisten syrjintää?

Wisent (anarkistista black metallia): Total liberation

Kategoria: Anarkismi, feminismi, Transgender, Uutiskatsaus, Yleinen.



4 vastausta - “Rantakunnosta ja katumuodista :P”

  1. perareikä Kirjoittaa:

    pakko mainita et ”naishormooni” on aika paska sana meille nonbinäärisille jotka tuottaa estrogeeniä 😀 mun hormoonit ei tee musta naista, ja on enemmän ”estrogeenipainotteisia” ihmisiä ku vaa cisnaiset ja transnaiset (just me dfab nonbinaryt jotka ei popsi testosteronia). mut oon kyl samaa mieltä tossa että läskisheimaamisessa on paljon misogyniaa pohjalla.

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Olet ehdottomasti oikeessa. Tosin jonkin nais- alkuisen ainesosan sisältäminen ei vielä oo väite siitä, että se tekis tai ei-tekis kokonaisuudesta naisen. Mutta joo, nimenomaan estrogeeni 🙂

  3. Sauge Kirjoittaa:

    Mä oon nähny ableismi-sanan käyttöä myös mielenterveysongelmista ja ei-neurotyypillisyydestä puhuttaessa. Oon tulkinnut, että se koskee kaikkia ketkä eivät voi toimia niin kuin yhteiskunta normaaliksi määritellyltä ihmiseltä odottaa, oli se sitten fyysisistä tai psyykkisistä syistä.

  4. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Miks nää vastaukset ei asetu sen kommentin yhteyteen mihin käyn vastaas? Mut joo, facenkin puolella oltiin sitä mieltä, että ableismi on tolleen ymmärrettävissä. Hyväksyn tämän 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus