Musta Pispala ja kesäkuulumiset

28.07.2023 - 8:32 / jii Ivaneva.


musta pispala kesäkuulumiset blogiin 01musta pispala blogiinOLIKO NOI OUDOT POIMINNAT? EN TIEDÄ, TOLLAISET JÄI ITSELLE MIELEEN. TIETTY MIETEIN OMAA TOIMINTAA ANARKISTINA MUISSA ”LIIKKEISSÄ” (=KIRKOSSA). OATMEAL ADDICTSIN MUSAA LÖYTYY NIIDEN BANDCAMPISTA.musta pispala kesäpuuhat blogiin 04VALMIS YHTEISTAIDETEOS TULEE ESILLE ”UTOPIAKAUPUNKIA ETSIMÄSSÄ” NÄYTTELYYN LAIKUN (VANHAN KIRJASTOTALON) GALLERIAAN 19.8.–24.9. 2023.

kesäkuulumiset blogiin 05 ”PIMEÄN RIHMASTO” -NIMINEN KAUHUSARJAKUVA, JOSSA ON SYVYYSPSYKOLOGINEN TWISTI. TÄN VOI NÄHDÄ MYÖS TÄYDENTÄVÄN VALTA-TRILOGIAA PSYKOLOGISEN VALLANKÄYTÖN VINKKELISTÄ.tule sarjiskurssille blogiin pieniTULKAA TAMPERELAISET MUN SARJISKURSSILLE AHJOLAAN: KURSSIN TIEDOT JA ILMOTTAUTUMISHOMMAT LÖYTYY TÄMÄN LINKIN TAKAA.

Kategoria: Anarkismi, Musta Pispala, Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus