Yksi käpytikka lensi yli lintukodon

28.08.2017 - 10:12 / jii Ivaneva.


pentti linkolaLinkolan hehkuttamat kehitysavun lakkauttamiset, sota ja rajojen sulkeminen eivät tutkitusti hillitse väestönkasvua. Tutkija Ville lähde selittää tässä artikkelissa miksi näin on (HS).

Turun ”Suomen ensimmäiseksi terrori-iskuksikin” (mitä sitten oli esim kaasuisku pridekulkueeseen 2010?) kutsutun tapahtuman jälkimainingeissa pillastuneet populistit ovat vaatineet yhtä tehottomia keinoja terrorismin ehkäisyyn, kuten nopeampia käännytyksiä sotaa käyviin maihin, tiedustelulakeja ja vankileirien saaristoja. Tässä analyysissä kerrotaan, miksi ne eivät olisi estäneet iskua (YLE).

olli tammilehtoTämä Tammilehdon kirja on hyvää lukemista niille, jotka miettivät, miten maailman tuhokehitys katkaistaan oikeasti.

Rojavasta mm täällä lisää (Takku). TAL= Tampereen anarkistiliitto.

antroposeeniOikeutta eläimille-järjestön sivuilla on tietoa Suomessa sairaiksi jalostetuista ketuista, siellä voi myös allekirjoittaa vetoomuksen lainsäädännön parempaan noudattamiseen: linkki.

jättikettuTällaista painavaa asiaa tänä maanataina. Sitten vielä tämmöinen..

queerdoKuuran sarjisblogi.

Sitten vielä Kimmo, Pii ja Elisa.

 (Samana viikonloppuna on Helsingissä myös joukkovoiman Sipilöinti seis -mielenosoitus, menkääpä sinne jos ehitte) Nähdäänpä Helsingissä!

Kategoria: Anarkismi, Uutiskatsaus, Yleinen.



2 vastausta - “Yksi käpytikka lensi yli lintukodon”

  1. Artturi T. Kirjoittaa:

    Pentti Linkola vihaisena, vanhana männynkäpynä on nerokas!

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Kiitos 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus