Keskeneräisiä ajatuksia seksityöstä

4.04.2016 - 5:28 / jii Ivaneva.


seksityöseksi 2seksityo 2Täällä on luettavissa ja allekirjoitettavissa feministinen manifesti seksityöläisten oikeuksien tukemiseksi. Siinä nää jutut on mietitty vähän pidemmälle. Ehkä hulluinta on lyödä häpeän leimalla jotain ihmiskaupan uhria, aivan kuin vaikka ryöstetyksi tuleminen tms rikoksen uhrina olo olisi häpeän aihe.

Täällä vähän siitä miten eri tavalla miesten ja naisten seksiin 2010-luvulla suhtaudutaan: ”Yksi hätkähdyttävimmistä pätkistä oli Tygerin tekemä katugallup, jossa hän näytti ohikulkijoille sekä mies- että naispuolisen ystävänsä kuvaa. Hän kertoi, että sekä miehellä että naisella on ollut kummallakin 30 seksikumppania ja pyysi kansalaisia kertomaan, millä nimellä he kutsuisivat näitä henkilöitä. Miestä kutsuttiin poikkeuksetta ihailevalla nuotilla äijäksi tai sonniksi, naista taas nenää nyrpistellen lutkaksi.”

No, toi Voima-lehen sekstityö sivu on hyvissä käsissä, ootan innolla mitä Apila ja Niksu saa aiheesta irti.

(ja joo toi on ehkä katteetonta optimismia, että kasvattajat välttis avais edes sitä mikä homoksi haukkumisessa mättää)

Täällä Tiinan blogissa näkyy paremmin Vuohis-kommuunin kevään eteneminen!

Loppukevennys:

seksi 4

Kategoria: feminismi, Uutiskatsaus, Yleinen.



2 vastausta - “Keskeneräisiä ajatuksia seksityöstä”

  1. Muhvu Kirjoittaa:

    Moi! Mulla ois kaveri joka ois kiinnostunut kanssa osallistumaan tohon seksityö-aiheiseen sarjakuvaan, on omakohtaista kokemusta, onko tässä osallistujat jo päätetty ettei enempää oteta? Osaa piirtää.

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Henna Hoplin toimittaa tuon sivun! yhteys häneen!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus