Sipuli ja sirkka

11.01.2016 - 7:19 / jii Ivaneva.


a tikkaat 1Meen luonnonvaratuottaja oli kuitenki itse sitä mieltä, että valkosipuli suoraan tolleen ”sisäisesti” nautittuna on vähän turhan voimakasta. Tämä siis ei ole suositus. Kumilenkki sai stereot kohtuullisesti toimimaan.

a tikkaat 2Viikon ykkösuutiset olivat äärioikeiston soldiers of otin -katupartion levittäytymiset. Lähde.

Sekä poliisijohdon avoimen suopea suhtautuminen tähän järjestöön. Lähde. Oikeusministeri Lindström (pers) ei myöskään näe ongelmaa partioissa. Lähde.

Helsingin poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäki on lisäksi luukuttanut useammissa haastatteluissa kantaa, että seksuaalinen ahdistelu on Suomessa uusi ja maahanmuuttajien tuoma ilmiö. Lähde ja lähde.

Kentän toiminnasta antaa pelottavaa kuvaa vanhempi Konstaapeli Marianne Kiukkonen, henkilötietojen laittomasta urkinnasta tuomittu poliisi (yhä virassa), joka on sosiaalisessa mediassa avoimesti liputtanut umpirasistisen MV-lehden Ilja Janitskinin toimintaa. Lähde.

Suosittelen muuten boikotoimaan PayPalia niin kauna kuin se välittää lahjoituksia MV-lehdelle. #loppumvlehdelle

a tikkaat 3Tuon voi jo sanoa olevan loppusuoralla.. taustojen tussaaminen puuttuu, sitten viimeistelyä, korjailua ja kannet, skannaus ja taitto.. unelmoin saavani tuon valmiiksi sauraaville sarjisfestareille, mutta tuossa on aika monta muuttujaa vielä.

Kategoria: A-tikkaat, Anarkismi, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus