Joulukalenterin 15. luukku

15.12.2015 - 6:14 / jii Ivaneva.


luukku heidi1luukku heidi2TÄÄLLÄ pystyy lukemaan tuosta lakiesityksestä ja allekirjottaan adressin jolla vastustetaan sitä.

EDIT: Adressi luovutettu maanantaina.

Käytännössä tuon vaikutus kait olisi se, että ammatit, joissa toimeksiannot on yleisesti alle 6kuukautta, vaan lakkais olemasta, kun porukan ois kannattavampaa vaan pysyä työttöminä. Uusliberalismin mukaisesti SSS haluaa, että valtio ei tukisi mitään työtä, vaan yksinkertaisesti jättäisi kaiken markkinatalouden lakien ja kannattavuuden armoille, joka tarkoittaa kulttuurisesti ja emotionaalisesti köyhtyneen tehotuotantoyhteiskunnan suosimista. (anarkistina pitää lisätä, että valtio ei ole ainut mahdollinen tukija tällaisille kausittaiselle töille, vaan vapaat syndikaatit voisivat vallankumouksen jälkeen, valtion lakattua olemasta, päättää antaa hyödykkeitään tällaisen työn tekijöille. Näen heidät luontevasti syndikaatista toiseen kiertävinä työläisinä, kuin suutarit ennen.).

”käärmeenmuna, he sanovat
käyrät kääntyy laskuun
ei suunnattomaan taskuun mahdu
enää yhtäkään
ne verkot heiluu reikäisinä
kuivumassa liasta
kun saalis liian valtava sai
järven kuivumaan”

-CMX: Kansantalouden saavutusten näyttely

Kategoria: Anarkismi, joulukalenteri, Yleinen.



2 vastausta - “Joulukalenterin 15. luukku”

  1. kjjo Kirjoittaa:

    En usko että maailman tilasta voi ymmärtää olennaista lukematta Naomi Kleinin Tuhokapitalismin syntyä ja ehkä myös Shaxhonin (en pirullakaan enää muista miten se kirjoitetaan) Aarresaaria.

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Se voi olla hyvinkin totta!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus