Pinkkimusta blokki & Helsinki pride

29.06.2015 - 11:31 / jii Ivaneva.


helsinki pride 2015 1helsinki pride 2015 2Tampereella ehdin välissä osallistua Radikaaleihin ristipistoihin!

helsinki pride 2016 väliinHox! Mun pride-kynnet 🙂

helsinki pride 2015 3Täältä löytyy toimintakutsu hyökyaalto-verkoston blogista.

Pyhäjoelle suunnitellun ydinvoimalan estämiseksi on tuo Hanhikiven leiri olemassa.

helsinki pride 2015 4helsinki pride 2015 5helsinki pride 2015 6Pinkkimustasta (tai pinkki-mustasta tai mustapinkistä) blokista on kirjotettu niin paljon roskaa varsinkin internetissä et haluun kerrata vielä kerran mitä varten toi järjestetään, pähkinänkuoressa: A) se vastustaa kapitalismia ja homokulttuurin kaupallistamista (ns. pinkmoney), tänäkin vuonna anarkistit tarjos koko viikon ilmaista varjo-pride-toimintaa!  B) se ajaa anarkismia, eli parlamentarismista ja valtiosta erillisten, ilman hierarkiaa toimivien yhteisöjen asiaa, C) se ajaa sellaisten trans- ja queer-ihmisten asiaa, jotka eivät voi tai halua liittyä Setankin luukuttamaan cis-hetero-yhteiskuntaan sulautumiseen (ns. assimilaatio-politiikka), tästä johtuu ettei pinkkimusta blokki suuresti juhli tasa-arvoista avioliittolakia: se on vaan yhden kapitalistivaltion instituution laajentamista koskemaan yhtä vähemmistöä (mut itse en sitä myöskään vastusta, kaunis ajatushan osalla sen ajajista on taustallaan), D) merkittävää on myös anarkistien työ rasismia vastaan sekä skenen sisällä, et yhteiskunnassa muutenki, eli antirasismi!

Kategoria: Anarkismi, Pinkkimusta blokki, Transgender, Uutiskatsaus.



8 vastausta - “Pinkkimusta blokki & Helsinki pride”

  1. nixu Kirjoittaa:

    apua miten söpö buddha-axu! helvetin mukavaa oli, kiitos kaikesta :3 aloittelen omaa rapsaani täsä ihan justihi.

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Kiitos itellesi, hauska kyl nähä miten taipuu pride kynästäsi 🙂

  3. tuikku Kirjoittaa:

    eikö hanhikivenniemen meiningit oo loppunu jo vai luulenko vaan?

  4. öööä Kirjoittaa:

    Ainakin seta antaa tukea ja yrittää auttaa. Anarkistit heittelee pyörätelineitä ikkunoista läpi.

  5. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Kiitos kommentista! Seta on tehnyt monien eturyhmien eteen hyvää työtä. Itekin oon jäsen MYÖS setassa. Musta on hyvä et on erilaisia toimijoita kentällä, kukaan ei nouse hegemonia-asemaan ja syntyy keskustelua erilaisista tulevaisuuksista. Mut kommentistasi saa sen kuvan, että anarkistit VAIN heittelee pyörätelineitä ikkunoista läpi. Jos kuitenkin oot lukenut mun blogia pidempään (?) niin oon koittanut antaa kuvaa siitä kirjosta toimintoja joita anarkistit käynnistää ja pitää yllä. Näihin kuuluvat autonomiset sosiaalikeskukset, kaupunkiviljelyprojektit, erilaiset taitopajat, keskustelutilaisuudet, taideprojektit jne.

  6. öööä Kirjoittaa:

    Joo sori kommentista. Myönnän hermoilleeni ja kävin yleistämään. En tiiä, jotkut anarkistien niinsanotut riehumiset ottaa päähän, mutta asiaa tutkittuani huomaan, että he ovat saaneet aikaan myös hyviä juttuja esim sissiviljely. Hmmm… Seta asiaan vielä mutisen, et ite oon niin setan puolella ja uskon, että seta ajaa enemmänkin integraatio kuin assimilaatio-politiikkaa (vaikka ei setakaan varmaan 100% täydellinen ole).(PS nyt kun luin enemmän blogiasi niin huomaan olevani monista asioista, kuten talonvaltauksesta, samaa mieltä. Pps piirtotyylisi on oikein silmää miellyttävää)

  7. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Kiitoksia kehuista! Tietenkään anarkistitkaan ei oo minkään arvostelun ulkopuolella: itekin arvostelen ja oon eri mieltä useista asioista useiden anarkistien kanssa. Pääasia että keskusteluyhteys säilyy ja erilaisille mielipiteille annetaan tilaa 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus