Hörsellystä ja vakavaa

31.10.2016 - 7:25 / jii Ivaneva.


pakolaiset1pakolaisuus2pakolaisuus3Hitot, samalla tavalla me kaikki tätä maailmaa tuhotaan, en tiedä mitä mun pitää mennä muita dissaamaan. Tykkäilkää tuosta Mona Blingin blokista jos se tuottaa teille iloa, se löytyy täältä.

pakolaisuus4Tuolla oli jotenki hyvä henki muutenkin, oli yleistä keskustelua anarkismista ja TAL:n jäsenetkin kykeni jotenkin tosi ei-dogmaattisesti mietiskelemään anarkismin suuntaa ja mahdollsuuksia.

pakolaisuus5Uutinen aiheesta täällä (Yle). Varmaan kirkon ja eri järjestöjen kautta noille aletaan järjestää hätämajoitusta, mutta noin inhimillisesti & eettisesti katsoen tilanne on kyllä täysin kestämätön 🙁

TÄSTÄ KANNATTANEE PITÄÄ ÄÄNTÄ!

Loppukevennyksenä kuvia mun kouluprojektista, jonka parissa oon tänä syksynä puuhaillut, lasisia luurankoja:

pakolaisuus6Ekoja koepaloja.

pakolaisuus7Oisin halunnut tollaiset roikkuvat jakat, mutta ne on mielettömän hauraat.

pakolaisuus-8Lopulliset rilluttelevat punk-luurangot. Taustalla Pispalan haulitorni 🙂

Kategoria: Anarkismi, feminismi, Transgender, Uutiskatsaus, Yleinen.



2 vastausta - “Hörsellystä ja vakavaa”

  1. Em Kirjoittaa:

    Joo, punk-uniformua (oli pakko laittaa väliviiva vaikkei tohon kai kuuluis, näytti muuten liian oudolta) tulee pidettyä yllä pennosilla. Kenkiin menee eniten, nekin löytyi Varustelekasta käytettynä. Yliopiston kierrätyshuone rules! Sukkiksiin ja alkkareihin joutuu laittaan välillä rahaa, niitä kun ei löydä ilmaiseksi. Vaatteiden kuluminen ottaa päähän.

    Kahviuutisessa häiritsi, ettei siinä kerrottu onko kyse myös reilun kaupan sertifioiduista kahveista. Onneksi ei tullut koskaan aloitettua kahvin juomista, mutta teetä ja suklaata kuluu.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus