Kuolemisesta (Heikki H. Attilan muistolle)

16.05.2016 - 6:16 / jii Ivaneva.


heikki attila 1 pieniPekka Strengin Suruperhonen youtubessa.heikki attila 2heikki attila 3heikki attila 4Video youtubessa, jossa Heikki juttelee elämästään ja maailmasta (ja arvoista, kaikesta). Suosittelen kuunteleen tarkkaan! Monesta jutusta oltiin eri mieltä, mutta kunnioitin aina Heikin näkemystä ja asennetta.

Haist’ Kukkanen ja Suomen talkoot oli Heikin olennaisii projekteja. Puutarhanhoito oli yksi Heikin filosofian kulmakivistä. Toivottavasti nämä jatkuu!

Heikki eli hyvin ja ansaitsi levon. Itsekkäästi tietty on ikävä Heikin näkemistä. Otan osan niiden suruun, jotka tunsi Heikin läheisemmin.

heikki attila 5heikki attila 6Toi siis ei oo varsinaisesti mikään hengellinen kokemus, vaikka sitä ehkä pienesti myös niin tulkitsen, mutta täysin mahdollista tulkita vain materiaalisesti, mikä on rationaalisen synonyymi nykyään 😉 Mutta siis, jos vaikka esimerkiksi sinulla on rakas ystävä, jonka iäistä menettämistä pelkäät, niin ite näen niin, et kuolema tuo teidät yhdeksi ja poistaa ne viimeisetkin väärinkäsitykset ja ymmärtämättömyydet teidän väliltä, jotka yksilöiden välillä eläessä aina ovat. Eron, kaipauksen ja vaikka mustasukkaisuuden. Toki myös ristiriidan sinun ja pahimman vihamiehesi välillä. Kaikki on perimmältään yhtä, mieli ja ego vain keppostelevat 🙂  En tiedä voiko tuollaisesta kertominen vakuuttaa ketään, ehkä toiset kokevat jossain kohtaa noin ja toiset eivät. Jaoinpa kuitenkin.

Kategoria: Buddhamieli, Uutiskatsaus, Yleinen.



4 vastausta - “Kuolemisesta (Heikki H. Attilan muistolle)”

  1. Kruska Kirjoittaa:

    Kiitos tästä lämmittävästä ja lempeästä päivityksestä! <3

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Kiitos 🙂

  3. tuikku Kirjoittaa:

    en sen koommin tuntenut heikkiä kuin parin häntä koskettavan jutun ja haastiksen verran, mutta silti tuli itku silmään. hyvä kirjoitus, olen itsekin kuolemanpelkääjä, ja samankaltaiset kelat auttaa tekemään pelosta helpommin käsiteltävän

  4. Kari S. Kirjoittaa:

    Rip Heikki Attila. Tapasin Heikin ohimennen Livonsaaressa ja hän teki vaikutuksen avoimella persoonallaan. Siinä lyhyessä ajassa kuulin monta erikoista ja hienoa kertomusta heikin touhuista.
    Tuntematta sen paremmin hänen henkistä maailmaansa uskon että hän on nyt jossakin oikeasti hyvässä paikassa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus