Tikkupiskin pohdintoja

22.02.2016 - 6:36 / jii Ivaneva.


tikkupiski 1tikkupiski tulppaani varjattutikkupiski 2Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) valtiosihteerinä seitsemän vuotta toiminut Risto Volanen syyttää tuoreessa Suomen Kuvalehdessä sotilas- ja poliisijohtoa epälojaalisuudesta pääministeriä kohtaan. Lähde.

Tää on osa kohua, joka nousi kun amerikkalaiset, suomen kansanedustajien yllätykeksi, tuli voimalla mukaan Hangon sotaharjoituksiin. Lähde.  Puolustusministeri Jussi Niinistö, jonka asenteita ja sympatioita Soinin on pitänyt selitellä (lähde), on ainakin jonkinasteisesti informoitu uusista tiiviimmistä suhteista jenkkien sotakoneen kanssa.

tikkupiski 3”Jeesus oli venäläinen kantoraketti”

tikkupiski lasityoTuollaisen lasimaalausharjoituksen sain koulussa valmiiksi. Tykkään, kun pystyi tekemään kierrätysmatskuista.

alina davisUutinen aiheesta täällä. Lännessä on tuota samaa meininkiä, jonka takia monet transihmiset altistuu vankilassa raiskauksille ja väkivallalle, mut venäläiset vankilat on astetta raffimpia vielä monesti. Olin tästä todella huolissani, mutta Davis viestitti vk:ssa (venäjän facebook), että sillä menee ok:sti. Venäjällä voi monesta jutusta joutuu maksaan vankilassa (esim suihkussa käymisestä erikseen) ja tuol pyydetäänki lähettään Davisin äidille rahaa, kattokaa täältä. Googlekääntäjä auttaa, laitan lisää infoa tästä, kunhan saan selviteltyy. Olin jo alunperin huolissani Davisin turvallisuudesta, kun hän nousi otsikoihin mennessään naimisiin identtisessä mekossa morsiamensa kanssa (lähde). Venäjän asenneilmapiirissä tuollainen julkisuus voi helposti synnyttää ongelmia.

Kategoria: Lasihommat, Transgender, Uutiskatsaus, Yleinen.



2 vastausta - “Tikkupiskin pohdintoja”

  1. Minna Kirjoittaa:

    Kaunis, mystinen ja rauhallinen tunnelmaltaan tuo lasimaalaus! Tykkään!

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Jee, kiits 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus