Kirotun nuken uusi elämä, sekä oivalluksia omaan elämään

19.01.2015 - 17:39 / jii Ivaneva.


kultainen sade pienennettyKultasade pieni 1 aKultasade pieni 2

Jotenkin kun teki itselleen konkreettisesti selväksi et miks aluperin lähti tipatonta koittamaan, niin se alkoikin sujua helposti. Viime päivityksen tuskittelu on ohi!

Kultasade pieni 3Kultasade pieni 4

Tähtisadepurkissa oli siis hyödynnetty KIROTTUA NUKKEA, jonka löytymisestä pari vuotta sitten on olemassa blogimerkintä TÄÄLLÄ! (Oho, musta tuntuu tota katsoessa et mun piirtäminen on jonku verran jopa kehittynyt o.O )

Kategoria: Buddhamieli, Kehotietoisuus, Transgender, Trashgender, Yleinen.



3 vastausta - “Kirotun nuken uusi elämä, sekä oivalluksia omaan elämään”

  1. nikopetteri Kirjoittaa:

    Trashgender (Y) itekki oon viime aikoina pohtinu koko alkoholihommaa, ensisijaisesti siksi että sietokykyni on laskenut hälyttävästi. siitä sit aloin miettiin omaa käyttöäni, sen tiheyttä, sosiaalisen paineen aspektia jne. kännissä on usein tuhnuinen olo, ja luonteva rentous ja supliikkius on niin ohimenevää ja senttilitran tarkkaa että eäh. vois opetella juomaan taas limsaa. (viimeksi kun join kantapaikassa pelkkää jaffaa, baarimikko katsoi tosi oudoksuvasti. ois mieluummin vaikka tsempannut ja antanut halin!)

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Sun blogin perusteella et oo juuri koskaan humalassa, mutta aina poikkeuksetta krapulassa 🙂

  3. töhertelijä Kirjoittaa:

    Sun piirustustyylis on selkiytynyt, kun vertasin tohon sun aiempaan kirottu-nukke -päivitykseesi. Aiemmin teit taustoista suttusempia ja nyt uskallat tehdät selkeämpiä rajoja 😛

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus