Kotilo korvaan ja kekriin!

3.11.2014 - 9:24 / jii Ivaneva.


ilarin tuparit sarjis pieni 1Ystävältäni Miialta sain innoitusta tehä pikakorviksia; sillä oli chili korvassa aikaisemmassa merkinnässä täällä!

Mul on UNTUVAISIN korva!

ilarin tuparit sarjis pieni 2Leffan trailerin löytää täältä.

”Miltä tuntuisi olla mies? Miten liikkuisit, puhuisit, kommunikoisit muiden kanssa tai ottaisit tilaa? Suomessakin tänä vuonna piipahtanut performanssitaiteilija× Torr ja ryhmä naisia ottivat asiasta selvää× Berliinissä pidetyn ja taltioidun Päivä Miehenä -työpajan aikana. Torr on kuuluisa aktivisti, joka on tehnyt jo kolmekymmentä vuotta sukupuoli-identiteettiä pohtivaa taidetta.

Dokumentti sukeltaa miehen nahkoihin naisen näkökulmasta tavalla, joka tuntuu tavallista erikoisemmalta. Sisäistä miestä haetaan niin syvältä, että tulos on usein pelottavan osuva ja tempaa roolina täysin mukaansa. Voimaannuttava dokumentti aiheesta, joka voi auttaa naisia ymmärtämään vastakkaista sukupuolta uudella tavalla. Eikun kraka ja puku päälle, ja menoksi!”ilarin tuparit sarjis pieni 3

Tiinan päässä esiintyvä Vuohenpäänaamio viimevuoden kekrimerinnästä tuttu. Nämä olivat kekri-tuparit.Ilarin tuparit sarjis pieni 4Ilari pyörittää tulta Vuohiksen pihalla tupareissa..

Kategoria: Buddhamieli, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus