Norsurokki ja Ruskaretki

6.10.2014 - 5:45 / jii Ivaneva.


mynämäki norsurokki pieni 3Oon hiukan saanut tutustunut heihin, kaveripändiksi voisin kutsua heitä:

Hienoja tunnelmointejaan voi kuulla esim. täällä!

mynämäki norsurokki pieni 4mynämäki norsurokki pieni viismynämäki norsurokki pieni kuusMetsässä oli potentiaalista karhunpaskaa, mistä tuli ispiraatio tähän.

mynämäki norsurokki pieni 7mynämäki norsurokki pieni 1mynämäki norsurokki pieni 2Ideana tuossa on siis kertoa Ihmemaa Ozin-tarina kertomuksen antisankarin, Noidan, näkökulmasta.

Kategoria: Keikalla, Yleinen.



4 vastausta - “Norsurokki ja Ruskaretki”

  1. Nirpi Kirjoittaa:

    Noita on cool, samoin sarjan seuraava osa Son of a Witch. Teemat kiehuvat hienosti kasaan kuin sienikastike.

    Olen 19 v. lukiolaislusmu, joka päätti kirjoittaa nykyanarkismista esseen elämänkatsomustietoon. Inspiroiduin aihevalintaan mm. tästä blogista. Voisitko suositella jotakin asiallista tai mielestäsi erityisen hyvää tiedonlähdettä suomalaiseen nykypäivän anarkistitoimintaan liittyen? Ajattelin verrata 1800-luvun anarkistien ajatuksia (tyyliin Bakunin, Goldman jne. you know)ja nykyisiä ruohonjuuritason anarkistitoimijoita Suomessa.

    Ymmärrän, että on vähän omituista kysellä tällaista tuntemattomana kommentoijana blogissa, mutta ajattelin, että sinulla voisi olla tietoa asiasta 😀

    – Nirpi / Elle Kokkonen

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Hyvä ja mielenkiintoinen aihe: Just vaikka uudet painotukset vegaanihommiin ja eläinoikeusasioihin tai vaikka queer-anarkismi (joka kyllä Goldmanilla näkyy nupullaan): tostahan vois tehä hyvinkin laajaa tutkielmaa, kannatettavaa!! Mut joop, nykyanarkismi piirtynee selvimmin pienissä lehdissä ja zineissä: esim. Väärinajattelija ja Kapinatyöläinen. Takku.net lienee sulle tuttu? Sen kautta löytyy kaikenlaista kiinnostavaa linkkiä ja artikkelia ja itessäänkin sivusto on aika tiivis paketti nykyanarkismia: eli täältä se löytyy: http://takku.net/

  3. Nirpi Kirjoittaa:

    Oi ikuisesti kiitos avusta:D Queer ja veganismi, these are the cool things. Ehkä kivoin aihe ikinä, mutta kirjoittelen tästä nyt vain sellaisen parin sivun lukioesseen.

  4. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Hyvä! Siistiä 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus