Kolmet festarit ja marraskuu!

24.11.2021 - 9:24 / jii Ivaneva.


marraskuu ekaVarjokirjamessujen tallenne youtubessa, mun osuus alkaa viiden tunnin kohdalta: linkki.

Helsingin Sarjisfestarit youtubessa, mä ja Jenna puhutaan vähän ennen kahden tunnin rajapyykkiä, linkki.

marraskuu helsinkiKävin mä muuten myös Outi Heiskasen upeessa näyttelyssä Ateneumissa.

marraskuu ouluTämä  humu siis liittyi pitkälti siihen, että mun Kukkaisruoska – Puupenni – Okanaamio -trilogia (ns. valtatrilogia) valmistui. Sitä saa nyt esim. Turun sarjakuvakaupasta (täältä). Trilogiasta poimittuja originaaleja on näytillä Oulussa Valveella 13. tammikuuta asti. Oli hauskaa kiertää festareita ja ihanaa nähdä frendejä, joista moniin ei ollut koko korona-aikana törmäillyt. KIITOS festarien järkkäilijät oli hienoo <3 Ja kiitos Okanaamiosta kiinnostuneet ostelijat ja juttelijat <3

marraskuu vika

Kategoria: Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus