Passeli koronaton pienlevikkinen sarjakuvittaja hakee neljää työtä!

13.10.2021 - 8:41 / jii Ivaneva.


koronapassiLinkki koronapassiuutiseen (YLE). Ehkä voi tulla myös joku tulostettava passi, mutta katsotaan…aktiivimalli marin 01Linkki Työttömän haettava neljää työtä kuussa-uutiseen Helsingin sanomissa.

sanna marinTuosta voi piirtää enemmänkin, tuosta kulttuurin alasajosta: 18 miljoonan leikkauksista kertoi esimerkiksi Helsingin sanomat (LINKKI), yksi olennaisimmista asioista linee, että ”vähälevikkisen kirjallisuuden ostotuen ja kirjastoille maksettavan kulttuurilehtien tilaustuen rahoitukset on tarkoitus lopettaa kokonaan”, mikä lienee jonkinlainen kuolinisku suomalaiselle runoudelle, sarjakuvalle jne. Jatkossa sen kustantaminen tulee kannattamattomaksi, eikä sitäkään vähää mitä saadaan kustannettua löydy kirjastosta. En nyt kuitenkaan ehdi piirtää tästä, koska minun on kiirehdittävä työnhakuun. Heippa!

Ps. maalatkaa graffiteja ja töhrikää, pitäkää ees kuvallinen ilmaisu hengissä!

Kategoria: Uutiskatsaus, Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus