Pidän syksyllä sarjiskurssia!

23.07.2021 - 8:43 / jii Ivaneva.


kurssimainos kombo 2Kurssikuvaus: ”Oletko kiinnostunut sarjakuvasta taidemuotona? Tällä kurssilla syvennymme sarjakuvailmaisuun ja laajennamme ymmärrystä sarjakuvailmaisun keinoista. Keskustelevan opetuksen ja pienten harjoitusten avulla tutkimme esimerkiksi ideointia, käsikirjoittamista, piirtämistekniikkaa, rytmittämistä ja sarjakuvan eri lajityyppejä. Saat henkilökohtaisen ohjauksen kautta uusia näkökulmia sarjakuvan työstämiseen. Kurssi on tarkoitettu aikuisille ja yli 16-vuotiaille, jotka ovat aiemmin kokeilleet sarjakuvan piirtämistä tai ovat piirtäneet enemmänkin, mutta haluavat saada palautetta ja löytää uusia lähestymistapoja tekemiseensä. Kurssin opettajana toimii sarjakuvapiirtäjä ja kuvataideopettaja Jiipu Uusitalo. Osallistujille lähetetään materiaalitiedot sähköpostilla ennen kurssin alkamista.”

Kurssin tarkemmat tiedot & ilmoittautuminen: TÄÄLLÄ

Kategoria: Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus