Kamppailu sotaa vastaan – 10. osa sarjassa 12 kamppailua

10.09.2020 - 10:47 / jii Ivaneva.


1 antimilitarismi2 sotaa vastaan3 lukasenkaRauhanpuolustajat löytyvät tämän linkin takaa, Aseistakieltäytyjäliitto tämän linkin takaa, Rauhanliitto täältä ja Sadankomitea täältä. Kaikilla on myös omat facebook-sivut. Lukašenka-pallokala pääsi mukaan ihan sillä, että Valko-Venäjällä on nyt ihan realistinen pelko jonkinlaisen sisällissodan/venäläisten hybridioperaation käynnistymisestä jollei Lukašenka ymmärrä lähteä!

vinjettiaseistakieltäytyjäliittoTurkki boikottiin -kampanja jatkuu edelleen, sen nettisivut löytyvät täältä ja facebookista.

Miljardien upottaminen hävittäjähankintoihin keskellä koronakriisiä lienee ehkä typerintä pitkään aikaan, varsinkin, kun hävittäjistä ei Suomelle ole kerrassaan mitään konkreettista hyötyä. Allekirjoittakaapa kansalaisaloite hävittäjähenkintoja vastaan täällä. Kampanjalla on myös facebook-sivut.

Israelin apartheidin tukeminen lienee yksi Suomen tämän hetken suurimmista rikoksista, aiheesta voi lukea esim. Syksy Räsäsen kirjasta.memeBoogaloo Boys on siis netissä löyhästi yhteenliittynyt äärioikeistoryhmä, enemmänkin todellisille kaduille jalkautunut meemi kuin mikään varsinainen organisaatio. Keskeistä tässä toilailussa on ajatus uuden sisällissodan sytyttämisestä. Boogaloo Boys nimi viittaa ”Breakin’ 2: Electric Boogaloo” -elokuvaan, joka on siis uusinta ykkösosasta (niinkuin uusi sisällissota olisi uusinta) ja ”Big igloo” tai ”big luau” viittaa samankuuloisuuden kautta siihen. Ja luausta (Hawaijilainen perinteinen juhla) sitten tulee meemeihin tuo hawaijipaita. Niinkuin kaikki internetin syvässä päädyssä syntyneet asiat tämä ei todellakaan ole mitenkään yksiselitteinen ja viittaukset vilisevät moneen suuntaan. Yhdenlaisen kuvauksen touhusta saa vaikka tästä yleartikkelista.

Ironia on aikamme vitsaus, todellinen kärsimys on todellista.

Tappajarobotteihin liittyvistä eettisistä ongelmistä voi lukea esim. tästä Rauhanliiton artikkelista.peace forever ei enää koskaan sotaa pieniTerveet kädet ”Ei enää koskaan sotaa” youtubessa.

Kategoria: kaksitoista kamppailua, Yleinen.



2 vastausta - “Kamppailu sotaa vastaan – 10. osa sarjassa 12 kamppailua”

  1. ihan Kirjoittaa:

    Sodanvastaisuus on oleellisesti finanssikapitalisminvastaisuutta. Jo ennen nykymuotoista taloutta, 1800-luvulla (ehkä aiemmin, en ole löytänyt lähteitä), lainoittajat rahoittivat kumpaakin sodan osapuolta. Hävitä ei voinut. Pitäisi löytää tai laatia historia konfliktien taloudellisesta perustasta, laatia sen rakenne näkyväksi, paljastaa nimet, joista yksi on Rotchild. Ai niin, siitä suvusta on kirja, pitää hommata.

  2. ihan Kirjoittaa:

    Tarkistin, että Niall Ferguson on tehnyt kirjan Rotschildeista, mutta heidän tilauksestaan, eikä sitä ole suomennettu. Ferguson on harras kapitalismin kannattaja. Seuraava ongelma on, että perheestä ovat kirjoittaneet kriittisesti natsit. Ei etene.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus