MaalisQ

1.04.2019 - 7:21 / jii Ivaneva.


juha sipiläTampereen naistenpäivän meininki, kulkue ja iltabilemeininki, näkyy hienosti tällä Tampereen anarkistiliiton videolla youtubessa.

eduskuntataloHelsingin sanomien uutinen eduskuntatalon pylväspyhimyksistä tämän linkin takana. Ylen uutinen ”Hallitus saa surkean ”päästötodistuksen”luonnon huippututkijoilta” tämän linkin takana.

ilmastolakkoTuoltakin ilmastolakko-mielenosoituksesta löytyy tällainen videotallenne TAL:n kanavalta.

keltaliivitTietyllä tavalla pidän tätä ilmastokamppailua nyt sellaisena kamppailuiden kamppailuna: Jos jatkuvan kasvun talouspolitiikkaa ei pystytä muuttamaan, ei ihmisoikeuskamppailuja voi enää käydä, kun ihmislajin olemassaolon mahdollisuudet katoaa. Toisaalta esim fasismin vastustaminen on myös ilmastoteko, koska siltä suunnalta tulee iso osa ilmastoskeptikoista..  Moninaisten kamppailuiden yhteen kietoutuminen..

Ens perjantainahan on sit opiskelijoiden ilmastolakko (tampereen face-tapahtuma) ja lauantaina ilmastomarssi vol kaks (face-tapahtuma). Nähdään mestoilla!

meeri koutaniemiYlen uutinen sarjakuvafinlandiasta täällä. Ansaittu voitto! Toi on kyllä upea teos, onnittelut tekijätiimille <3

tove jansson Luennolla mainitut tekijät olivat Johanna ”Roju” Rojola ja Tiitu Takalo. Tulevien nonbinääristen ja queerien tekijöiden joukosta nostin esiin (nimi on aina linkki): HP Lehkonen, Apila Pepita, Miia Vistilä, Wolf Kankare, Jenna ”Jelden” Olden, Niko-Petteri Niva, Kimmo Lust, Siiri, Tenka ja Jenni, Pii, Maiju, Kuura , Nanant-garde.. unohdinkohan jonkun?

Kivaa oli festareilla, kiitos kaikille <3

Kuukauden musavalinta:

seremonia bandSeremonian ”Pahuuden äänet”-kappaletta on tullut luukuteltua, loistopändi <3

Kategoria: Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus