Kulttuuririannoissa!

12.11.2018 - 9:43 / jii Ivaneva.


suistamon sähköTältä videolta youtubesta saa vähän kuvaa tosta noiden meiningistä huhhuh.

Siis se ääripääkeskustelu, että on ensinnäkin natsit, sitten niinsanottuna toisena ääripäänä antifasistit ja niiden välissä dialogiin valmis tolkun enemmistö, joka antaisi kompromissin nimissä natsien tehdä ihan pienen ja siistin kansanmurhan.alanya barJos visailu kiinnostaa, niin tykätkää Alanyasta vaikka facebookissa tai tulkaa torstaisin klo 19 mesteoille, niin tuollahan tuota on! Oli ihan hauska pitää tota, vähän valmistautumiseen meni kyllä aikaa, etten kyllä ihan heti uudestaan..sini silveriTolerance bandcampissa. Käsittämättömän kova kyllä!

Kobane-mielenosoituksesta on kerrottu takku.netissä ..

Sini Silverin esikoisrunojulkaisun arvio, tää on loppuunmyyty, mut lisää kuulemma tulossa.. Toi oli siis Anarkistisen Mansen Mustan Ristin järjestämä vankituki- ja runoiltama, tuo fest.

kielo kärkkäinen

Kielokin youtubessa.

Vastavirta-baari on esiintynyt kyllä uskomattoman monissa mun sarjakuvissa, käytännössä kaikissa zineissä ja varmaan yli sadassa blogimerkinnässä.. Paras mesta vaan <3

Noo, näiden kulttuuririantojen jälkeen olo olikin jo rapeahko, psykotropiikki tuntui hetkellä millä hyvänsä yskähtävän itsensä tiikerin naamaksi:psykotropiikkiSeuraavalla viikolla rauhoitunkin sit vähän..

Kategoria: Keikalla, Pispala, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus