Juhannus Hiedanrannassa ja donitsitaloustiede

2.07.2018 - 8:15 / jii Ivaneva.


hiedanranta juhannusKeisarinviitta ja ritariperhonen Lielahden kartanolla, Hiedanrannassa..adikiaFosforos bandcampissa!

Ahistusta kannattaa pitää silmällä, kuivat, raastavat soundit ja armotonta asiaa lyrikseissä, varmaotteista paahtoa!

Mon-Salan ja Adikian näin tässä myös Nice rap-illassa, missä oli Sofa ja Pimeä Hedelmä kanssa. Tuo mimmiräppiskene on nyt isosti noussu, oon aivan tosi vakuuttunut!

kate raworthdonitsitaloustiedeHesarin juttu Raworthin kirjasta täällä. Tiukkaa asiaa helposti lähestyttävässä muodossa, pakollista luettavaa kaikille taloustieteilijöille, mutta niinkuin kirjassa painotetaan, taloushommat on kaikkien hommia ja me kaikki ollaan vastuussa ton uuden, kestävän talouden luomisesta!

Sain ton kirjan synttärilahjaksi mun frendiltä ja lainaan sitä mielelläni eteenpäin! Toisenkin lahjakirjan ehdin jo lukea; Johannes Ekholmin ”Rakkaus niinku” -romaanin. Tiukasti tässä ajassa kiinni oleva kirja, jonka ristiriitainen loppukaneetti on, että valkoisten cis-miesten ois hyvä vaijeta ja kuunnella muita seuraavat 200 vuotta 🙂

musta pispala 2018Tätä päivittäessa osa mustapispala-ohjelmasta on julkaistu: täällä on sen sivut! Face-eventti puolestaan löytyy täältä! Tuolla on monipuolisesti asiahommia ja toiminnallisempia työryhmiä. Queerkansa esim. voi tulla joogailemaan tänne! ..jjaaa sitten on tulossa sellainen keskustelutilaisuus, missä puhutaan Tampereen anarkistitoiminnan lähihistoriasta kolmella viime vuosikymmenellä, mikä kiinnostaa mua super paljon: että jengi sais jatkuvuuden tunnetta ja perspektiiviä siitä, miten hommia rakennetaan pitkäjänteisesti!

Kategoria: Anarkismi, Keikalla, Uutiskatsaus, Yleinen.2 vastausta - “Juhannus Hiedanrannassa ja donitsitaloustiede”

  1. lukija Kirjoittaa:

    Moi, sulla on kiinnostava ja kaunis blogi jota olen lukenut jo pidempään. Teki mieli tähän postaukseen suositella hyvää taloustieteen perusasioita avaavaa kirjaa, joka herättää kritiikkiä esimerkiksi nykyistä pankkisysteemiä kohtaan: Ville Iivarisen Raha. Voi toki olla että olet sen jo lukaissut. Mukavaa kesää.

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Kiitos! <3 Pitääpä tutustua tuohon! 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus