Tampere kuplii 2018

2.04.2018 - 9:09 / jii Ivaneva.


tampere kuplii 2018Ennustukseni luettavissa täältä.

pienlehtimarssi 2018Tulipalozineä oon jo tilannu uuden erän, tajukankaankutoja ät geemaili piste comiin voi laittaa viestiäkin tosta: maksaa 5 e ja postikulut.

sarjakuvafestivaalit tampereNoniin TÄMÄN LINKIN takaa löytyy toi Aino Sutisen pysäytetyt-sarjis ja myös esim ohjeita jos kohtaa etnistä profilointia tai on todistajana tilanteessa, jossa etnistä profilointia tehdään. Tärkeä jakaa tuota. Ja löytyy myös englanniksi!!!

Asiahommia oli myös kun Kaisa ja Christoffer Leka palkittiin sarjakuva-finlandialla, hienoa! Linkki uutiseen.(yle)

vampuuri lepakkoVoro ja Vampuuri, queer-fantastisia.zine hankinnatOmat zinehankinnat, tiukka värisuora!

vuosi nollaJa siis ei oo kyse siitäkään, ettei ois tauottajia pitämässä pöytää, mutta aina itse myy omaansa parhaiten, osaa kertoa siitä jne.

Kaikki pändit VV:llä olivat mahtavia: Yhteenotto, Vuosi Nolla, Sister Disaster, Punk Lurex ja Kovaa rasvaa. ”Horisontaalisia sankareita” tarkoittaa sitä, et ymmärrän ja koen kaikenlaisen fanittamisen typeryyden, kerta samanlaisia urpoja olemme kaikki. Mut ilmiönä on siistiä, kun mimmioletetut on esillä, tekee kovia juttuja, meiltä meille <3. Linkkaan vielä ton #punkstoo -artikkelin uudelleen kun et kumminkaan viimeksi lukenut sitä 😉 Linkki.

Ranneliike kirjoitti Transvallankumous nyt! -miekkarista, täältä voi käydä lukees! Tilaisuudessa pidetyt puheet myös kuunneltavissa tuolta!

how to draw a realistic cat

Kategoria: Keikalla, Uutiskatsaus, Yleinen.



2 vastausta - “Tampere kuplii 2018”

  1. Aino S Kirjoittaa:

    Hei jes kiitti!

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Kiitos kun teit ton <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus