Burgerien välissä ajatuksia (ja jalopenoja) dägäängä däägä dään

26.03.2018 - 8:44 / jii Ivaneva.


terassi pub ylakertaTerassi Pub Yläkerta.

minna seikkulaantirasismin monet mahdollisuudetrasistit

Täällä on vähän jotain lisää Seikkulasta jos kiinnostaa 🙂 Ville Ranta-lainaus on täältä! Sit mentiin yks kaks Maria Gasolinan keikalle:

maria gasolina

lepakkoMaria Gasolinan uusi levy koostuu itämaisesta musiikista, juttua täällä. Aiemmin kai tehny jonkinlaista lattarimusaa suomeksi, mikä ei oo ollut musta kauheen kiinnostavaa.. tää taas oli kiinnostava keikka monella tapaa, ajatuksia herättävä. Ja ison pändin kivoja saundeja.

Kategoria: Anarkismi, feminismi, Keikalla, Uutiskatsaus, Yleinen.2 vastausta - “Burgerien välissä ajatuksia (ja jalopenoja) dägäängä däägä dään”

  1. kjjo Kirjoittaa:

    Rasismi ei muuten ole olennaisesti *valkoisuutta*, semmoisen tuominen koko ajan esiin vakitermeissäkin on toki rasistista. Kysymys on vallan taipumuksesta keskittyä jollekin ryhmälle: valta tulee vallan luo samoin kuin raha tulee rahan luo, ja sama asiahan ne ovat. Se että valta meidän maailmassa on ilman muuta kertynyt valkoihoisiksi kutsutuille (jonka määritelmän sisään mahtuu melkoisesti ”alarotuja”), on maailmamme piirre, ei tapahtumisen laki.

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Totakin sivuttiin luennolla, vaikka miten irlantilaiset eivät ole aina sopineet kansakunnan muottiin. Kyse on nimenomaan nykyhetken (ja melko pitkän historiallisen ajanjakson) analyysistä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus