Sä-passiivi-malli

22.01.2018 - 10:39 / jii Ivaneva.


aktiivimalliMusta tuntuu, että aktiivimalli on vaikuttanut tosi voimakkaasti mun ympäristöön ja läheisiin: Kaikki varmaan ymmärtää järjellään, että työttömien rankaiseminen on vain rankaisijoiden julmuutta ja typeryyttä (ja kapitalistisen ideologian sokeaa ja fanaattista noudattamista). Silti voimattomuus ja ö-luokan kansalaisuuden kokeminen leviää kulovalkean tavoin.

Noniin, kaikki varmaan on allekirjoittaneet jo tämän kansalaisaloitteen aktiivimallin kumoamikseksi! Seuraava homma olisi sitten lähteä Senaatintorille 2. helmikuuta klo 11 mielenilmaukseen (facetapahtuman linkki). Hallituksen kaatamiselle ois myös hyvä kohta, mites?

aaaaaamalliÅ-fest facebookissa ja niiden sivut. Tuolla on kyllä tosi kiinnostavaa ohjelmaa ja koko Å-festeille on leimallista hyvä feministinen ote <3 Siistiä päästä tonne ekaa kertaa ja vielä kutsuvieraana, huhhuh <3

passiivimalli

tampereen anarkistiliittoPaljastankohan tässä jotain kokoussalaisuuksia? Noi ei siis oo liiton virallista lausumaa, vaan vapaasta keskustelusta mun oman suodattimen kautta poimittuja, siis henkilökohtaisia nostoja 🙂

aktiivimallin kaataminenKaikki liittyy taas kaikkeen: Aktiivimalli on uusliberalististen leikkauspoliitikkojen luonnollinen liike, kun yritetään ruoskia jatkuvaa taluskasvua loppuvien resurssien maailmassa. Tarvitaan kokonaan toisenlaista politiikkaa ja talousajattelua. Nämä nykytyypit, Sipilät ja serkut, saisivat mennä mahdollisimman nopeasti, jotta tuhokehitys saataisiin poikki.

flatlands chelsea wolfeChelsea Wolfe: ”Flatlands” linkki. Glassroom sessions youtubessa 🙂

Kategoria: Anarkismi, feminismi, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus