Feministinen itsepuolustus

13.02.2017 - 7:02 / jii Ivaneva.


feministinenitsepuolustus1Onko niin, että koska oon elänyt nuorena etuoikeutettuna miesoletettuna, niin seksuaalisen ahdistelun loukkaavuus on mulle vaikeammin kestettävä tunne, kuin naisoletettuina kasvaneilla, joilla koskemattomuus ei ole nuoresta pitäen niin selvä asia? Ja miten perseestä tämä on! Anyway näiden ahdistelukokemusten myötä mulle on kehittynyt suuri määrä asiaan liittyvää ahdistuksen ja lamaantumisen tunnetta.

feministinenitsepuolustus 2Harjoiteltiin siis mentaalista, verbaalista ja fyysistä itsepuolustusta. Kokonaisuutta keventämässä oli sopiva määrä höpöä eläinhippaa 🙂

feministinen itsepuolustusMinnalla siperialaisen punkki/bläkkispändi Neverending Winterin (heppa)paita, hieno pändi, logon fontti on vähän epäselvä 🙂

feministinen itsepuolustus 4Tampereella tota järkkäs pari feminististä & antifasistista & anarkistista toimijaa; suosittelen kaikkia meneen tollaiselle tai järkkäämään omalle kotipaikkakunnalleen. Musta oli myös tosi oleellista, että vetäjät oli naisia/queereja/muita, että sekin voimauttaa kun sorrettuihin kuuluvat ohjaa sorrettuja, suomeksi: ei äijä-älistelyä..

feministinen itsepuolustus 5Tolstoilla ja Gandhilla tuo näkyy. Katolilaisuus teki Dorothy Daystä esim abortin vastustajan, mikä ei ole kaunis piirre anarkistissa, mutta toisaalta esim Bakuninilla oli jotain antisemitistisiä juttuja, että harva teoreetikko on joka saralla skarppi. Buddhalaisiin anarkopasifisteihin pitäisi tutustua, sekin on kuitenkin aivan oma skenensä. Kristityillä anarkisteilla on ihan ookoo juttuja, mutta mun uskonnollinen tunne kohdistuu enemmän johonkin maa-äitiin, luontoon ja ykseyteen.

Kategoria: Anarkismi, Anarkopasifismi, feminismi, Transgender, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus