Transgenderformers

21.11.2016 - 7:19 / jii Ivaneva.


perussuomalainen-1Tän musavideon näin joskus kymmenen vuotta sitten ja olin heti liekeissä punkin, noiseilun ja popimman ilmaisun ristisiitoksesta!

perussuomalainen-2Taasko mä puhun vaatteista?

perussuomiTosta on korjattu ”sorretaan” sanalla ”väärinsukupuolitetaan” kun sorto on kuulemani mukaan turhan marxilainen termi. Kuuran postaus aiheesta täällä!

perussuomalainen-4Kysyin itseasiassa tota asiaa Translain facesivulla:

translakiIhan hyvä vastaus joskaan ei ongelmaton. Tää on varmaan sitä varovaista reeaalipolitiikkaa josta en mitään ymmärrä 🙂 Sukupuolivaihtoehto ”muu” pitäisi musta aina olla henkilön oma päätös, mutta sellaisen vaihtoehdon olemassaolo ois erittäin oleellista binäärisen sukupuolikäsityksen murtamiseksi länsimaista ja sofistikoituneemman sukupuolikäsityksen takaisin tuomiseksi meen kulttuuriin. Ihan hyvä kumminkin et joku tekee ees jotain, siitä pisteet setal, mut silti nonbinääristen SORTO. No, vallankumouksen jälkeen ei enää virallisiin papereihin tarvi merkata kerrassaan mitään sukupuolta, kun valtionkontrolli poistuu 🙂

perussuomalainen-5Sebastian Tynkkynen (ps.) mainittu, koska osallistui aktiivisesti viime viikolla yhen transihmisen ja sen lähipiirin uhkailuun ja häirintään johtaneeseen kampanjaan, uutinen. Politiikka on aina paremman maailman tekemistä (sic).

perussuomalainen-6International transgender day of remembrance, cw: murha, transfobia..

Kategoria: Anarkismi, feminismi, Keikalla, Transgender, Uutiskatsaus, Yleinen.



3 vastausta - “Transgenderformers”

  1. Anna K Kirjoittaa:

    Mulle tuli tästä monta juttua mieleen, enkä ole pitkään aikaan huudellu missään mitään, joten täältä pesee.

    1). Nonbinääriysjuttu avas mulle sen jutun omasta sukupuolestani, että mä oon nainen, mutta vähän niinku vastentahtoisesti. Se varmaan selittää, miksi seuraan niin mielenkiinnolla ”muu” -keskustelua, näen punaista, kun mut halutaan määritellä naiseksi (esim. joku kaupallinen taho kysyy vain kahta sukupuolta) jne. En oo koskaan tajunnut tätä kunnolla, ennen sun sarjista. Et oon janalla tai mikä avaruus nyt oiskaan, aika kaukana ”naisesta”, ja ongelmoin arjessa esim. kielen suhteen, koska en haluaisi asettaa muitakaan sinne väärään kohtaan, mutta on paljon yhteyksiä, missä sellaista tehdään.

    2)Reiki. Siitä en tiedä mitään, mutta opiskelin shiatsua viime viikonlopun (!). Ni sen perusteella voisin sanoo, et ainakin siinä ehkä koitetaan vaikuttaa niin, et tulis parempi olo, vaikka vähän rentoutuis. Ei voi diagnosoida, mut jos on jotain oireita, ainakin vakavat pitää tietää. Ja sit se voi vaikuttaa paljon, vähän, ei yhtään(? kai kaikki nyt jotenki vaikuttaa) – mut et siis tyhjentäviä väitteitä on mahdoton tehdä.

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Oon tosi tyytyväinen etten oo syntyny sellaiselle kielialueelle, jossa pitäs jatkuvasti painia binääristen pronominien jne kanssa, suomen kieli on lohdullisen neutraali lähtökohdiltaan 🙂 Kiinnostava kyl kuulla ihmisten, binääristen ja nonien kokemuksista omasta sukupuolestaan, jokaisella on kyllä aika omanlainen, sen huomaa usein 🙂

  3. Anna K Kirjoittaa:

    Totta! Joo on se kyl vaativaa, kun vaikka she/he on lähtökohtaisesti jo meille vähän outoa ja menee sekaisin, niin sit kun vastaan tulee joku they, eikä haluu loukata mut silti erehtyy ja sit nolottaa 😮 Harjoittelemalla siinäkin varmasti kehittyisi. niin paljon ylimääräistä vaivaa pronomineista just vaik englannin kanssa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus