Siirappisia rottamaisuuksia Orwellin hengessä

5.09.2016 - 6:30 / jii Ivaneva.


rojava 11Alkuperäinen, vähän seikkaperäisempi ohje täällä. Jos jollekin on vielä epäselvää sukupuolensa korjaavien pakkosteriloimisessa Suomessa, niin amnestyn juttua täällä.

rojava 2Tämä on kyllä maailman iisein tyyli tehä zine. ps. Minna on tosi taitava naamiontekijä:

promokuva blogiin 3Sitten olimme (maanantaina!) Montussa yrittämässä nitoa Minnan zinejä niittipyssyllä:

rojava 3Ööö..

rojava 4Tämän Orwell-sitaatin kirvoitti nyt:

1.)Koko Suomen ”perustulokokeilu” on tehty niin, että saadaan osoitettua perustulon toimimattomuus: otos on liian pieni ja koostuu yksinomaan valmiiksi työttömistä ihmisistä. Koko perustulon käsite on väännetty muuksi. Paras löytämäni lähde on nyt demokraatti.fi.

2.) Poliisi ei siis voi termisesti harjoittaa väkivaltaa, vaan kyse on aina voimankäytöstä. Anarkisti Suvi Auvinen väitteli A-studiossa jonkun Orwellinsa lukeneen kytän kanssa: lähde.

3.) No, sitten hallitus nyt sitten lopettamassa kansalaisjärjestötoimintaa. Vauhtisokeudessaan ne ei tajua, että Suomalainen yhteiskunta pyörii järjestöjen avulla: ne sekä työllistää, että hoitaa yhteiskunnalle kuuluvia toimia (tätä sanotaan kansalaisyhteiskunnaksi). Niissä ei ole riittävästi mediaseksikästä innovatiivisuutta, niin hallitus näkee ne kuluina. Lähde. Rauhantyö nyt ollaan ainakin ensimmäisenä lopettamass. ”SOTA ON RAUHAA..”

4.) Yhdysvaltojen ja Venäjän tukema diktatuuriksi kallistuva Turkki hyökkäsi Rojavaan, joka on entisen Syyrian alueen ainoa demokraattinen alue. Pelottaa, että millainen verilöyly siellä voi syntyä Turkin ja islamistien välissä. Rojavan tilanteesta jotain täällä.

Kategoria: Anarkismi, Mrrrttakerho!, reseptit, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus