Puntala-rock 2016

8.08.2016 - 7:33 / jii Ivaneva.


puntala1puntala2puntala 3puntala4

Anti-Corpoksen Sororidade bandcampissa + käännös.

Anti-Corpos youtubessa.

puntala5..vanhasta ”kadut kuuluu meille -eikä rasisteille” huudosta..

Laiskat silmät soundcloudissa.

puntala6KAKSOISSATEENKAARI PÄÄTTYI PUNTALAN PÄÄLAVAAN. MINNA MIETTI, MIKSI RADIOPUHELINTEN NAISLAULAJAN ”FEMINIINISEMPI” TANSSITYYLI PISTI SILMÄÄN PUNKKIFESTAREILLA. JUHO HAVAINNOI TAIVAALTA TULEVIA ASIOITA. ODOTTI TULTA JA TULIKIVEÄ. PETE JA KARI TEKIVÄT HAVAINTOJA. TÄHÄN OLISIN VOINUT JÄÄDÄ RAUHASSA VAIN OLEMAAN, MUTTA AIKA EI PYSÄHTYNYT JA VEI TAAS TOISAALLE. KIITOS PUNTALA 2016. ENSI VUONNA TAAS.

Juuri saamamme tiedon mukaan..

ydinvTäällä on ton näyttelyn facetapahtuma. Oon tuolla kyllä himo kovassa seurassa, mm. Kaija Papun kaa. Arvotaidetta siis myös kaupan, mun originaalit lähtee aika huokeella, mut julkisena salaisuutena voin kertoo, et lahjoitan koko tuoton tohon ydinvoiman vastustamiseen.. kiva et pystyy tekee jotain ympäristöhommienkin eteen, oonki miettiny et niihin en oo pitkään aikaan painottanu 🙂

Kategoria: feminismi, Keikalla.2 vastausta - “Puntala-rock 2016”

 1. helena Kirjoittaa:

  heyyy!! I would really love if you could translate this cartoon to english!!
  here is the drummer of anti-corpos. anyway, your art is really beautiful!!!
  helenakrausz@hotmail.com
  hugs!!!!

 2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

  So many thanks!!! Mayby my friend can do that.. my english is quite terrible 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus