Musta Pispala

12.07.2013 - 12:51 / jii Ivaneva.


Aiheesta kiinnostuneet voi lukea lisää Salmisen & Vadenin kirjasta ”Energia ja kokemus”. Tää oli kyl kiinnostavaa, varsinkin havainto, ettei öljyaikakauden päättyminen ole mikään paluu 150 vuoden takaiseen maailmaan, vaan nimenomaan tän öljyajan seurausten kanssa elämistä, siis kokonaan uusi tilanne. Anarkisteille myös mahdollisuus?

Tästä taas lissää Kaihovaaran kirjasta ”Riippumaton puutarha”.. Sääli etten muihin työryhmiin kerenny, paljon kiinnostavaa oli myös aikataulullisesti päällekkäin. Tästäkin kai johtuen kuulin, et esimerkiksi eläinoikeustoiminnan työryhmään ei ollu osallistunu ketään.

Kategoria: Anarkismi, Musta Pispala.



2 vastausta - “Musta Pispala”

  1. Tilli Kirjoittaa:

    Musta on aina tosi kiinnostavaa, että jos mainitset jotain illanvietoista, niin että minkä asian oot valinnu piirrettäväksi. Mutta esim tämän kohdalla oon kyllä vahvasti sitä mieltä, että minkä muunkaan 😀

    Ps. Kanssasi päihtyminen on toki etuoikeus! Paitsi hei, ei me missään keskustassa oltu, kuulostetaan nyt ihan joltain pintaliitäjiltä! Agermt you niinku sanavahvistuskin toruu!

  2. Jiivana Julma Kirjoittaa:

    Mikä onkaan kulmionaatiopisteen ja pohjanoteerauksen ero? Näissähän ei mitään varsinaista valintaprosessia tapahdu, vaan toimii ihan primäärireaktiona 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus