Kamppailu ilmastokatastrofia vastaan – viimeinen osa sarjassa 12. kamppailua

29.11.2020 - 9:31 / jii Ivaneva.


ilmastokatastrofi1plaäärioikeisto2

Kyökkipsykologiaa.ääripääilmasto3Kaivonnaisia yms liittyy tuulimyllyihin, mut jollain ois ees kirjastot ja sairaalat pidettävä pyörimässä. Ydinenergia on vähän huono kuin myllyt ja loppusijoitusluolat jää pian meren alle. Ja fossiiliset tosiaan saa meidät keittymään kuin entiset sammakot.äärialue4Systeemissä, jossa raha luodaan velkana on pakko pyrkiä talouden kasvuun jotta yhteiskunta pyörii; jengi saa palkkansa, maksaa veronsa ja yhteiskunta pystyy tuottamaan hyvinvoinnin. Koska rajallinen pallo ei kestä tuotannon rajatonta kasvua, on toteutettava rahareformi, jossa raha irrotetaan velasta ja liikepankeista ja alistetaan demokraattisen päätöksenteon alle. Tätä on vaikea selittää lyhyesti, siksi piirsin Puupennin. Asia on kuitenkin tärkeä, ilman rahan luonteen muutosta kaikkinainen kulutuksen pienentäminen tuottaakin hyvinvoinnin (koulutuksen, sairaanhoidon, vanhustenhoidon jne.) heikkenemistä. Rahareformi on ihmiskunnan kohtalonkysymys!

hyvääyötä5Tämä oli tällainen reissu. Paikon epätasainen, mutta hauskahan tätä oli piirtää. Ja omassa blogissaan nyt voi aina kokeilla kaikenlaista. Osat oli siis: 1.) Eläinoikeuskamppailu, 2.) Kamppailu uskonnoista ja uskonnottomuudesta, 3.)Tilakamppailu, 4.)Seksityöntekijöiden kamppailu, 5.) Kaivoskamppailut Suomessa, 6.) Rojava, 7.)Kaupunkisuunnittelu, 8.)Kamppailu työntekijöiden oikeuksista, 9.)Kamppailu sanoista, 10.)Kamppailu sotaa vastaan, 11.)Verkkoaktivismi ja tämä 12.)Ilmastokamppailu.

Kategoria: kaksitoista kamppailua, Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus