Joulupuukuu

17.12.2019 - 8:39 / jii Ivaneva.


juha sipiläSipilän häkäpönttörobotin esiasteesta kertoi aikoinaan esim iltalehti, linkki.

Ylen uutisessa Sipilä kieltää jyrkästi puuhanneensa Rinteen hallituksen kaadon, kyllähän ”rehellisenä” tunnettua Sipilää pitää uskoa, ehehh, linkki.

Mun vassarikaverit on kovin juhlineet tätä uutta Marinin hallitusta ja sen verran täytyy sanoa, että ehkä Marin hukuttaa muutamia turvapaikanhakijoita vähemmän välimereen kuin Halla-aho tekisi päästessään vallan kahvaan, mutta en kyllä osaa iloita uudenkaan hallituksen löysästä uudistuslinjasta, mitä tulee esimerkiksi jatkuvan kasvun politiikasta luopumiseen jne. (elintärkeät uudistukset, joilla yhteisö pelastettaisiin ilmastokatastrofilta). Parlamentaarisen politiikan vastustus jatkukoon!

puolustuvoimien paraati tampereYle uutisoi Tampereen sotavoimaparaatista näin: ”Tankkeja, munkkeja ja marssivia sotilaita – katso kuvat itsenäisyypäivän paraatista Tampereelta”, tähän kriittisen journalismin helmeen voi tutustua tämän linkin takaa.

Rotvalli.ninja uutissivust0 teki jutun natseja vastustaneesta Helsinki ilman natseja-mielenosoituksesta, sen voi katsoa niiden youtubessa täällä.

kapitalismiJoulu:

jouluyöEthän sinä lunasta juhlaasi viattoman porsaan kärsimyksellä?

luciaLucian pyhimyslegenda esim. täällä (Kirkko ja kaupunki -lehti).

baarien nainenPiotallous. Noniin mutta ENS VUODESTA:

joulu 2019Hyvää uutta vuotta! Laittakaa palautetta blogista ja meinigistä?!

Kategoria: Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus