NO WAR ON NORTHERN SYRIA!

10.10.2019 - 8:25 / jii Ivaneva.


DEFEND ROJAVA smallTurkki on aloittanut keskiviikkona hyökkäyksen Rojavaan. Rojavan vallankumous on perustunut suoraan demokratiaan ja sukupuolten tasa-arvoon. Se on kamppaillut onnistuneesti Isisin ja Turkin kaltaisten demokratian vastavoimien kanssa Pohjois-Syyriassa. Kaikki vapaan maailman rakastajat kutsutaan nyt levittämään tietoa, osallistumaan mielenilmauksiin ja luomaan painetta Turkin hyökkäyksen lopettamiseksi! Mielenilmaus Tampereella: https://www.facebook.com/events/712286989271222/

Tällä videolla selviää, miksi suomalaisia pitäisi kiinnostaa Pohjois-Syyrian tapahtumat LINKKI.

Jos Rojavan vallankumous ei ole ennestään tuttu, niin siitä on kirjoitettu hyviä artikkeleita esim. tänne (LINKKI) ja tänne (LINKKI).

Kategoria: Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus