Elokuu

1.09.2019 - 8:14 / jii Ivaneva.


hyvästit heinäsirkoilleKaikki alkoi siitä, kun alettiin tekemään tuollaista testiä (linkki HS-artikkeliin), jolla mitataan kuinka korkeita ääniä pystyy kuulemaan. Mun tulos oli n. 8 500 herziä, kun suurin osa tervekorvaisista aikuisista kuulee yli 10 000 herzin ääniä. Enkä kyllä oo enää hetkeen niitä heinäsirkkojakaan kuullut. Tälleen se punk-musiikki tuhoaa sielun JA kehon, vähän pysäytti ettei tota kuuloa enää koskaan saa takaisin. Ostin ensihätään apteekin seitsemän euron tulpat ja testasin niitä ruotsalaisen Trepareningsritualenin hypnottisella keikalla, mutta täytyy vielä katsoa jos satsais laadukkaampiin…

ilves naisetKäykää katsomassa Naisten liigan pelejä, se tuo rahaa ja panostusta naisten futikseen. Pian alkaa helmarien maaottelutkin, ollaan menossa rakkaani kanssa ainakin tonne Suomi-kypros matsiin (päivämäärät täältä). kukkaisruoskaLiitin mun taitelijasivujen face-osotteen tohon oikeeseen yläreunaankin, mutta siis tässä myös linkki.

”Kukkaisruoska – sarjakuva rankaisuvallasta” on mun EKA TÄYSPITKÄ ALBUMI (100 sivua). Tätä julkaistessa se on painossa ja on hiuskarvan varassa ehtiikö se Helsingin zinefesteille! Pidätämme hengitystä! Syksyllä kuitenkin tulee myyntiin, 20e hintaan. >”Tarina siitä, miten ihmiset ovat eri aikoina toisiaan rangaisseet ja mitä sillä on haluttu saavuttaa”

laitan oven talveksi kiinniAnders Hansen: ”Laitan oven talveksi kiinni”, 2019, runoja ja kuvituksia, värillinen 3 euroo!!! Ostakaa, tää on hyvä!!!

Vielä linkki Helsingin zinefestien sivuille, näin. 7.-8. nyt alkavaa syyskuuta siis! Ja suositukseksi vielä, että festäillä kannattaa tulla kuuntelemaan kun Täysi Käsi Oyn piirtäjät ja kustantaja juttelevat (Minä, Kimmo Lust, Keijo Ahlqvist, Sira Moksi ja Pertti Jarla, klo 12:30 Tiivistämöllä (linkki ohjelmaan)). Sitten klo 14:00 Kattilahallin puolella tärkeä paneeli myös: Katulehti Iso Numero julkaisi elokuussa 2019 sarjakuvaerikoisnumeron, joka käsittelee asunnottomuutta ja osattomuutta, sen tekijät juttelee. Hommatkaa festareilta toikin tärkee julkaisu (Kattilahallin ohjelma täällä)!

kukkaisruoska sarjakuva rankaisuvallastaMartta ja Liina -nimiset hahmot tulevalta albumilta.

tuulispää myrskyporsasTämän linkin takaa pääsee Tuulispään facebook-ryhmään, jossa huutokauppaa käydään, siellä on muutakin hienoa taidetta tarjolla ja tatskalahjakortteja! Kello kolme pitäs tulla tänään (1.9.) huudettavat esiin.

Kategoria: Yleinen.2 vastausta - “Elokuu”

  1. Tiitu Kirjoittaa:

    Miten suhtaudut jalkapallomaaotteluiden kansallislauluihin? Kerran olin naisten potkupallon EM-kisoja katsomassa Ratinassa vuosia sitten. Todella epämiellyttävänä koin tuon kansallislaulujen kuuntelemisen. Ja ne pitää kuunnella seisten! No, ei noustu seisomaan ja paikalla olleet ranskalaiset paheksuivat afem-jengiämme ja ottivat meistä kuvia. Taisivat olla oikeasti loukkaantuneita, kun emme kunnioittaneen heidän biisiään. En mä haluisi kenenkään mieltä pahottaa, mutta en halua kunnioittaa minkään valtion hymniä.
    Kesällä oli kiva kokemus: Englanti-USA Manchesterissä lesbobaarissa. TV oli hiljaa kansallislaulujen ajan, eikä Rapinoenkaan huulet liikkuneet.

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Joo, uhuuh! Urheilun nationalistinen pohjavirtaus kyllä vistottaa!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus