Pitkästi toukokuusta

31.05.2019 - 12:06 / jii Ivaneva.


määäää(Lyikkäriteksti: ”Olen orgaaninen kokonaisuus”)seppo chinchilla

rome river eternalRomen biisistä The River Eternal (Youtube)extinction rebellionBriteistä on ER alunperin ja tietty britti- ja eurooppakeskeisyys kyllä näkyy toiminnassa.

elokapina

Yleisesti ottaen kannattaa tehä juttuja ilmastokriisin hillitsemiseksi. Extinction Rebellion on yksi hyvän oloinen porukka jossa toimia, liikkeen suomi-sivut (Elokapina) löytyy tämän linkin takaa  ja kansainvälinen versio tämän linkin takaa.

Liike vaikuttaa keskittyvän nyt perinteisiin kadunvaltauksiin ja ilmastokriisistä tiedottamiseen. Mun mielestä kaikki TIETÄÄ kyllä jo nyt ilmatokriisistä (persutkin syvällä sisimmässään ) ja massaliikkeen suurimmat edut voiskin olla tehokas kyky blokata ja sabotoida suoraan kaivoksia ja tuotantolaitoksia. Ehkä Extinction Rebellion voikin vielä kehittyä siihen suuntaan?

Kesäkuussa toinen liike, Ende Gelände, pyrkii massa-aktiolla sulkemaan saksalaisen RWE-yhtiön ruskohiilikaivoksen (takku-uutinen). Sopivasti HS julkaisi juuri uuden uutisen metaanimäärän noususta ilmakehässä (tän linkin takana).

Toi raha-ajatus on tosi kesken.

Aiheeseen liittyen, kävin retkellä Pitkäkorvessa:

dragon mining valkeakoskiPohjantikka. Voimakkaat ristiriitaiset fiilikset, kun oli niin upea metsä, soinen oiva hiilinielu, joka ollaan tuhoamassa vain 280 kultakilon takia!! Kaivoslaki Nyt-kansalaisoleite täällä ja Pelastetaan Kaapelinkulma -liikkeen face-sivut.

Mulla oli myös synttärit:synttär pienKuva on kutsusta, oikeesti pelattiin vesisateessa mutapalloa! Mut hauskaa oli! Vika kuva kuvaa pogoilua Vastavirran Rojava-solidaarisuusbileissä!meikä 26 vuattaLaitan nyt vielä meen viljelysuunnitelman tähän, kun on kiva, että se on jossain netissä tallessa kun ens vuonna mietitään viljelykiertoa!viljelysuunnitelma 2019Seuraavaksi: Kesäkuu!

Kategoria: Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus