Helmikuu

1.03.2019 - 9:16 / jii Ivaneva.


ilmastokriisiSelvennän vähän näitä irrallisia poimintoja: Ranskan keltaliivit nousi barrikadeille alunperin polttoaineveron korotuksen vuoksi, vaikka mielenosoitus laajeni ja monipuolistui sen jälkeen. Teknokraattinen ratkaisu on siis tässä tuo veron mekaaninen korotus ilman laajempaa yhteiskunnallista ajattelua. Ei-rahallinen pääoma taas voi olla esimerkiksi luovuutta tai sosiaalisia verkostoja. Palkkatyöstä kieltäytyminen on sosiaalisesti vaikeaa, työttämään kohdistetaan kovaa painetta ja vaarana on itsetunnon menetys ja sosiaaliset- ja päihteisiin liittyvät ongelmat.  Kuunnelkaa ite, sen voi tehdä täällä(koko luento)!!!!paleface

No, kyllä tuosta orjakaupan ajasta päästiin vähän lähemmäs nykypäivääkin. Päästiin mm. 70-luvun protoräppäreihin, runoilijoihin, jotka siirsivät mustien pantterien puheenparren perkurssioiden päälle. Näistä kuultiin myös ääninäytteitä: mm. The Last Poets (linkki youtubeen),  The Watts Prophets (linkki youtubeen) ja Gil Scott-Heron (linkki youtubeen). Sivuttiin gospelia, bluesia, skat-laulua, pastoreita, five-percent nationin radikaaleja muslimeja, soul-laulajia ja urheilijoita, jotka tulivat yksirivisillä riimeillään tunnetuiksi (esim Muhammed Ali).. Aivan hyvä luento, tuli mieleen Koko Hubaran toteamus siitä, että valkoisen räppidikkarin tai räppärin pitää tehdä selväksi oma suhteensa räpin mustaan historiaan, niin jonkin verran tuo Paleface ainakin vaikutti kelanneen.. Koko luennonhan voi käydä kuuntelees TALin youtube-kanavalta! Muuta helmikuista:

luisteleesHousuista:housnananananAini ja tein geneerisen levynkannen jonka tekisin sulle, jos sun pändi tekisi sen levyn:

esimerkkilevynkansi 1 pien

Kategoria: Anarkismi, Nana, Transgender, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus