Tonttujen kuusikuusikuusijuhla alkakoon!

24.12.2018 - 9:34 / jii Ivaneva.


joulukortti pien”What are they doing in the Hyacinth House?

What are they doing in the Hyacinth House?”hauskaa jouluaAivan asiallinen juttu ylellä, jossa puhutaan myös intersukupuolisten lasten kosmeettisista leikkauksista ja niihin painostamisesta, linkki ja intersukupuolisuus.fi sivusto. Oikeutta eläimille kerää rahaa nyt kampanjaan, jossa painostetaan S-ryhmää luopumaan häkkikanojen munista, linkki faboon. Suomen valtion kuolemanlennoista Kabuliin Stop deportationsin facebook-sivuilla. Tohon on nyt heitetty tollainen vuosiluku kymmenne vuoden päähän, voishan noi asiat nopeemminkin  kyllä oikaista..

tontutNo nyt on sydäntalven kuusikuusikuusijuhla ja kaikkia pieniä likaisia tonttuja on hyvä vähän sen kunniaksi rankaista!joulupukkiKun siinä kiljua joitte ja näkyleipää söitte, niin ehkä siinä vähän saatanaakin palvoitte? Rotat juhlivat kun Pukki on poissa.

Kategoria: Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus