Noin viikon utuiset

19.11.2018 - 9:50 / jii Ivaneva.


viikatemiesjuha sipiläOikeastaan keksein vielä enemmänkin, mut kaikki oli tota samaa sarjaa.. 🙁jumalaOhan toi Sipilän pilkkaaminen nyt tavallaan lyödyn lyömistä, kun keskusta näyttää putoavan ens vaaleissa oppositioon (yleltä arvioo). Tuntuu vaan niin pahalta, ettemme saaneet tätä hallitusta kaadettua kesken virkakauden, vaikka paikkoja periaatteessa oli ja esim joukkovoimalla parhaina hetkinään hyvä draivi kyllä. Mikään seuraava hallitus ei kyllä tule noita läpi saatuja kurjistuksia parantamaan enää. Tragedia.hammassärkyArkaluontoiset potilastiedot halutaan poliisin käyttöön, ylen uutinen aiheesta.

Hallitus ajaa nopeaa muutosta kokoontumisvapauteen, samoin yle uutisoi. Muistakaa et edelleenkään mielenosoitusta ei ole pakko ilmoittaa poliisille etukäteen! Sellaista asiaa kuin laitoin mielenosoitus ei Suomessa ole!

Jotenkin näistä tulee sellainen olo, että mitä kurjistuksia pitkällä tähtäimellä ajetaan, kun poliisin valtuuksia halutaan näin etukäteen lisätä. Mutta ainakin nää on johdonmukaista porvaripolitiikkaa, jossa omistavan luokan valtaa pönkitetään vahvalla lain miekalla, vrt. tiedustelulaki , poliisien konepistoolit jne.

susifest 2Susifest 2 aamulehden menot-osuudessa ja facebookissa.

Musiikista tuolla vastaa Maria Mattila, Punk Lurex, Sapata..

Kategoria: Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus