Mars-maisen ilmaston vastainen ilmasto-marssi

29.10.2018 - 9:42 / jii Ivaneva.


joko taiRakkaani paidassa käsittämättömän törkeät linnut lentää ylösalaisin.ilmastomarssi 2018

8000 henkeä on iso miekkari. Merkityksetön äänestäjäjoukko. Ja taas iso joukko jos päättää toimia määrätietoisesti ite jonkin tavoitteen saavuttamiseksi.

Aulikki Oksaselta löysin nerokkaasti nimetyn henkilöhistorian nimeltä ”Piispa Henrikin sormi ja muita katkelimia”.

Up with trans -zine. Mustan Kanin kolo löytyy täältä ja fabosta!ilmastomarssi

Ilmastomarssista uutisoivat esimerkiksi Helsingin sanomatAamulehti ja YLE ..eduskuntatalo

Käärmeen perse eli perussuomalaiset ei näyttäytynyt. IPCC:n ilmastoraportin julkaisemisen jälkeen pääministeri  Sipilä tuli paniikissa vakuuttelemaan, että Suomen metsäkatopolitiikka on tärkeää ja tarpeellista biotalouden nimissä, YLEn uutinen. Tässä kohtaa olisi ehkä ollut aiheellista muistella Juha Sipilän roolia bioenergiaosakeyhtiö Volterin perustajana (suosittelen lukemaan tarkkaan aiheesta kirjasta Hyvän sään aikana – mitä Suomi tekee kun ilmasto muuttaa kaiken).

Anyway, tosi vaikea nähdä että parlamentarismissa kukaan noista lähtis ajamaan oikeasti haastavaa ja kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa, tasapainottelevat vain suosionsa säilyttääkseen. Samoin kapitalismin tarjoamat tekniset innovaatiot, sähköautot jne ovat just sen verran efektiivisiä, että niillä on vaikutusta kuluttajien huonoon omaantuntoon.hambach

Hambachin metsä on saksalainen ikimetsä, jota aktivistit ovat yrittäneet suojella hiilikaivoksen alle jäämiseltä. Kamppailun erävoitosta kertoi esim YLEn uutinen Suomessa. Eiköhän Suomikin ois tuollaiselle radikaalimmallekin ilmastokamppailulle jo valmista maaperää?

Nykyaikahan on mennyt niin tolkuttomaksi, että ei voi täysin enää tuomita äänestämistäkään, se kun voi suoraan vaikuttaa siihen, kuinka monta siirtolaista persut hukuttavat välimereen ja tässä tapauksessa siihen, kuinka monta tuhatta hehtaaria hakkuita lisätään, mutta toivoisi kumminkin, että ihmiset ottaisi ihan itsekin muutoksesta vastuuta.

Kategoria: Anarkismi, Uutiskatsaus, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus