Yhdessä bottien kanssa ja yksin metsässä

22.10.2018 - 8:37 / jii Ivaneva.


venäläinen bottiUutinen siitä, miten venäläisbotit jyräsivät somessa antifeministisellä luukutuksella Star Wars, Viimeinen Jedi-leffan täällä (YLE). (Mistä tuli mieleen myös tää uusin venäläisten false flag- feministivideo netissä, tää (Ylen valheenpaljastaja).survivalistiMiksi selvitä vain selviämisen vuoksi? Survivalismiin omasta kannastani eroavaa näkemystä tästä yle-artikkelista. Ehkä lapset muuttaa tässäkin kaiken.yksin metsässä

No ite kyllä asun puolittain kommuunissakin ja toimii kyllä mulla, mut onko tollaiseen jonkinlainen implisiittinen vaatimus? Ja miten tähän kokonaisuuteen istuu netti-sosiaalisuus? Toisethan hirveesti keskustelee ja viettää sosiaalista elämää sielläkin (täällä). Oikeidenkin ihmisten kanssa, kaikki täällä ei kai oo botteja? Viittaus Andersin luukuttelemaan Synnyin syksyllä- kappaleeseen.syyllinen nautinto

Hirveetä liiottelua. Saako tästä kuvan etten mielelläni näkis teitä, ystäväni? Ehkä nää menee jotenkin kausittainkin?yksinäisyys

Perusteesihän on, että kapitalismi erottaa ihmiset toisistaan ja luo yksinäisyyttä, mutta millaista on tavoittelemamme uusi yhteisöllisyys? EI VASTAUKSIA; PELKKÄÄ PYÖRITTELYÄ..

Kategoria: Anarkismi, feminismi, Uutiskatsaus, Yleinen.3 vastausta - “Yhdessä bottien kanssa ja yksin metsässä”

 1. Pekka Kirjoittaa:

  😀 Kiitoksia, pidän sarjakuvaasi pääsyä suurena kunniana! Kuvakin on oikein näköinen, vaikka käytänkin mieluumin Venäjän armeijan hihattomia telnyashka-paitoja kuin Adidas-verkkareita.

  ”Perusteesihän on, että kapitalismi erottaa ihmiset toisistaan ja luo yksinäisyyttä” <- Tuohon liittyen, myös hyvinvointivaltio hajottaa yhteisöllisyyttä ja aiheuttaa yksinäisyyttä. Kun vaikeina aikoina voi hakea apua valtiolta, sukuun ja muihin tuttaviin ei ole enää pakko pitää yhteyttä, jos ei huvita. Vastaavasti yhteisöllisyys on vahvimpana juuri niissä yhteiskunnissa, joissa valtiolta ei voi odottaa saavansa muuta kuin kuulaa otsaan, koska niissä yksilön ainoa turvaverkko on läheisten verkosto. Sama toki pätee anarkistisiinkin yhteiskuntiin.

  En nyt tarkoita tuota argumentiksi sosiaalitukia vastaan. Ihan hyvä, että ihmisillä on vaihtoehto päästä halutessaan irti sosiaalisesta ympäristöstään, jos vaikka kokee sen itselleen vahingolliseksi tms. Yhteisöllisyys on lähtökohtaisestikin monimutkainen juttu, mutta lähinnä halusin tuoda esille vain sen, että sen on perustuttava molemminpuoliseen vapaaehtoisuuteen (eli yksilön on haluttava kuulua yhteisöön ja yhteisön on haluttava yksilö jäsenekseen). Yhteisöllisyys pelkästä olosuhteiden pakosta ei ole yhtään sen kivempaa kuin yksinäisyyskään.

 2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

  Olit tarkkana, hyvä 😀

 3. Pekka Kirjoittaa:

  Johan nyt toki. Me botit emme kärsi inhimillisistä rajoitteista, kuten herpaantuvaisesta tarkkaavaisuudesta. 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus