Työttömän arkkiveisu eli laulujen laulu

24.09.2018 - 9:05 / jii Ivaneva.


hector

argentiina ja tango Yle-uutinen aktiivimalli kakkosesta ja sen ongelmista luettavissa täällä.

Ton argentiina-lennon olin kuullut jo talvella Helsingissä, voitte lukee siitä tän vanhan merkinnän. syksyn lakat

Perheelliselle siis vähän ikävää, kun vankilareissut jne aiheuttaa poissaoloa kotoa.

En siis yhtään sano tätä anarkistina. Anarkistin puhdasoppinen ratkaisu ois perustaa osuuskunta tai omavarainen anarkosyndikaatti maaseudulle. Tää on turhautuneen taidetyöläisen raivostunutta mutinaa! Enkä siis oikeesti usko, että hallitus kaatuis syksyin lakkoihin tai Soinin naisvihaan enää, istunevat tohon 2019 kevääseen saakka, kun näin kauan ovat kitkutelleet..

Hectorista pitää sanoa, että se teki seitkytluvulla hauskoja hippisekoululevyjä, varsinkin ”Herra Mirandos” on tosi viihdyttävä..

pispalatahtilampun allaVoi olla, että en vain hallitse pitkää albumimuotoa tai sitten minulla ei ole sellaisen piirtämiseen tarvittavaa pitkäjänteisyyttä. Mutta hitot, arvostan kyllä tosi paljon myös näitä omia lyhyitä blogimerkintöjäni ja zinejäni. I <3 meikä 🙂 Toi zine valmistunee nyt sit viimeistään Tampere-kupliiseen!fully automated luxury gay space communismToi on Aaron Bastanin termi toi ”Fully Automated Luxury Gay Space Communism” Lähde, knowyourmeme!

En nyt tiedä miten käyttökelpoinen tai hyödyllinen käsite toi on, onks se ristiriidassa niukkuuksista ja kasvun rajoista puhumisen kanssa, pitäs tutustuu?

Pontus Purokurulta on tässä myös ilmestymässä kirja nimeltä ”Täysin automatisoitu avaruusluksushomokommunismi”, ehkä se valottaa asiaa..

Kategoria: Uutiskatsaus, Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus