Valtioiden huonoudesta yleisesti ja Turkista erityisesti: Rojava- ja transvankiasiaa!

12.03.2018 - 9:51 / jii Ivaneva.


pilakuva

groteskiusTälleen, paatoksellisesti, annan esimerkin:

anarkismiHistoriallisesti kansallissosialistit Saksassa tuli valtaan parlamentarismia hyödyntäen ja käyttivät valtion rakennetta totalitarisminsa perustana ja nyt joka puolella Eurooppaa äärioikeisto perustaa puolueita, jotka pyrkivät valtiossa valtaan. IHAN oma juttunsa on sitten äärioikeiston harjoittama metapolitiikka, eli että luodaan keskusteluilmapiiri, jossa kaikki vanhatkin puolueet joutuvat omaksumaan äärioikeiston kysymyksenasettelut ja oikeistopopulistisen kielen pysyäkseen vallassa. Esim Suomen sisulla tämä pyrkimys vaikuttaa koko poliittiseen kenttään on aivan julkinen tavoite. Ja valtion virastoista esim migri on aivan polvillaan oikeistoin poliittisen ohjauksen edessä. Natseja ei siis voi mennä valtion taakse piiloon, mutta kyllä anarkistisessakin systeemissä niille pitää laittaa kampoihin.

afrinKurdiliike kutsuu kaikkia boikotoimaan turkkilaisia tuotteita ja olemaan lomailematta Turkissa! (linkki)

Helsingin sanomien uutinen, ”Hampaaton länsi katsoo sivusta, kun Turkki iskee kurdien kimppuun Syyriassa – Isisin kukistajat jätettiin yksin” (linkki) .. Lainaus tästä artikkelista:

”Kurdit eivät ainoastaan kukistaneet Isisiä. Syyrian kaaoksen keskellä he onnistuivat luomaan maan pohjoisosiin suhteellisen vakaita ja rauhallisia itsehallintoalueita, joiden poliittinen perusta on paikallisdemokratiassa, etnisten vähemmistöjen oikeuksien turvaamisessa, feminismissä ja ympäristöaatteessa.

Islamistisen AK-puolueen hallitsemalle Turkille oli liikaa se, että rajan taakse Syyrian puolelle nousi suhteellisen vakaa, demokraattinen ja maallistunut kurdialue.”

diren coskunTÄÄLLÄ LINKIN TAKANA JUTTUA DIRENIN PIDÄTYKSESTÄ; VANKEUDESTA; VETOOMUSLINKKI SEKÄ TUKIPOSTIOSOITE: LINKKI

Kategoria: Yleinen.Yksi vastaus - “Valtioiden huonoudesta yleisesti ja Turkista erityisesti: Rojava- ja transvankiasiaa!”

  1. kjjo Kirjoittaa:

    0 have signed.
    Uh oh.
    The server is misbehaving.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus