Antivaalimainontaa ja Joensuureissu

8.01.2018 - 10:27 / jii Ivaneva.


joensuuSuih suih..

kulttuurikahvila laituriKulttuurikahvila Laituri facebookissa, täällä. Toi on kai (niinkuin kaikki hyvä) jotenkin uhanalainen tila. Jos toimintaa ei saa laillisesti jatkaa niin kannattaa ehdottomasti vallata! Tosta tuli tosi paljon mieleen Turun Kirjakahvila.

Anders halus painottaa et vitsi ei ollut oma vaan toisaalta kuultu 🙂

botaniaUpea ja ihana Botania: kauniita ja mielenkiintoisia kasveja. Vähän mietitytti perhosten tonne tuottamisen järkevyys, mut ne on tarhassa kasvatettuja, ei siis luonnosta kerättyjä. Ja vähän surullinen papukaija tuolla oli myös, vituttaa älykkään eläimen häkissä pitäminen. Pahempaa kumminkin luvassa, saamelaisten pyhän Saana-tunturin Suomen lipun väreillä valaissut Kari Kola on ostanut ton (Ylen uutinen Saanan valaisemisesta täällä ja Botanian uusista suunnitelmista täällä). Ristiriitaiset tunnelmat siis, mutta ei voi kieltää, ettei mieli levännyt valon ja vehreyden keskellä hetken.

Sitten niistä vaaleista:

presidentinvaalit 2018

vaalimainos

vaalit 2018… Noi nyt oli jotain esimerkkejä vaikuttavuudesta, on muitakin: paperittoman majoittaminen voi pelastaa ihmishengen, kun taas sillä, minkä muotoinen puhuva pää pitää uudenvuodenpuheen ei nyt ole kovin kummoista väliä. Älkää nyt kumminkaan Huhtasaarta Äänestäkö 😀

Kategoria: Anarkismi, Uutiskatsaus, Yleinen.3 vastausta - “Antivaalimainontaa ja Joensuureissu”

  1. mörö Kirjoittaa:

    ei se juuso ole häkissä koko ajan. se satutti lentäessään siipensä joskus kymmenen vuotta sitten, niin ei taija tykätä lentää enää.

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Juu, eikä varmasti ole pahin mahdollinen vankeus. Paremmin kyl varmaan viihtyis metsässä lajitoveriensa kanssa.

  3. mörö Kirjoittaa:

    varmasti viihtyisi. se on kodinvaihtaja, tullut ihmiseltä, jonka luona se taisi asua ensimmäiset kaksikymmentä vuotta. lisään enemmän harmaansävyjä tähän.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus