Kantona kansallismielisten kaskessa, kappaleena kauneinta kapitaloseenia.. eli mitä?

27.11.2017 - 10:55 / jii Ivaneva.


romutus bandRomutus bandcampissa: linkki.

tero toivanen

raatajat rahanalaisetNoniin, nyt ette oo mun tulkintojeni armoilla, vaan voitte kuunnella ton suoraan youtubesta, mitä Tero todella sanoi, tämän linkin takaa!

homma foorumi

Iltalehen juttu täällä, otsikko vähän eri muodossa kuin tuossa lööpissä.

Noniin, itsenäisyyspäivänä on myös tulossa Helsinki ilman natseja -mielenosoitus, linkki facetapahtumaan, sinällään kiinnostavan vihakeskustelun (joka varmaan kyl synnytti kaikenlaista ajattelua) voimme laittaa hetkeks syrjään, tän kutsussa sanotaan:

”Turvallisuudesta mielenosoituksessa: Tapahtuma on luonteeltaan väkivallaton ja järjestäjät ovat varautuneet mahdollisiin häiriköintiyrityksiin. Vaikka emme voi taata, ettei mielenosoitusta yritettäisi häiritä, ovat suuret mielenosoitukset yleisesti ottaen turvallisia tapoja tuoda näkemyksensä esiin. Myös viime vuoden Helsinki ilman natseja -mielenosoitus sujui turvallisesti ilman häiriöitä ja palaute asiasta oli yksinomaan positiivista.

On hyvin paljon turvattomassa asemassa olevia ihmisiä, jotka eivät voi ulkoisten piirteidensä vuoksi olla koskaan täysin turvassa vähemmistöihin kohdistuvan vihamielisyyden vuoksi. Toivommekin mahdollisimman monen osoittavan solidaarisuuttaan ja asettuvan puolustamaan heidän uhattuja oikeuksiaan osallistumalla mielenosoitukseen äärioikeistoa vastaan.”

Noni viel TDOR:

transgender day of remembrance Tämän linkin takaa esim löytyy ajatuksia Transgender day of remebrancen hyödyllisyydestä.

Kategoria: Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus