Rauhoittumista Raumalla ja natseja Tampereella eli lomakuulumiset

23.10.2017 - 10:18 / jii Ivaneva.


kosmi lehtiKosmi luettavissa täällä! Musta tuo oli mahtava projekti, tosi tärkeä ihmisten kohtaamispaikka runouden kentällä <3 Lisää tällaista!

Sitten mökille lomailemaan:

raumaEn tiedä tuleeko noista mitään, mutta oon vähän itsenikin takia piirtänyt juttuja Vuohis-kommuunin palosta ja siitä selviytymisestä. Syntyisikö noista zine?

homostelulinnunratatampere mielenosoitusTän ”väkivaltaisen mellakan” tarkoitus tosiaan oli blokata natsien marssireitti keskustan läpi, ei ”hyökätä natsien kimppuun” niinkuin oon nähnyt kirjoiteltavan. Mun mielestä järkyttävintä oli nähdä, että osa tamperelaisista tyynesti jatkoi lauantai-puuhiaan ja shoppailuaan, eikä liittynyt kansallissosialistien pysäytys-yritykseen. Mutta niin kai nämä menee, että osalla ihmisistä on edelleen varaa sulkea silmät kaikelta pahalta. Yksi päivän hauskimmista tempauksista oli epäilemättä tää Loldiers of odin-pursi Laukontorin satama-altaassa, video täällä.. (äänet päälle!)

Nojoo, voisin piirtää tosta vielä pidemmästikin jos jengiä kiinnostaa, tää oli tällainen pikainen kommentti tähän mediakohinaan nyt 🙂

Kategoria: Uutiskatsaus, Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus