SKOGTRANS YOLO SWAG!

2.10.2017 - 9:33 / jii Ivaneva.


skogtransKertokaapa tuolla kommenteissa te, jotka ootte syvemmällä inessä skenessä 🙂

Naomi Kleinin ”No Logo”.

Skogtrans vaikuttaa googlen mukaan pienehköltä ruotsalaisyritykseltä 😀

skogtrans 2visentti

jalkapallovegaanipopotKiva myös tukee pientä Tamperelaista kivijalkakauppaa (kerta nyt anto rahat myöten), Veganpopot, täällä (face).

Kategoria: feminismi, queer, Transgender, Yleinen.6 vastausta - “SKOGTRANS YOLO SWAG!”

 1. Tenka Kirjoittaa:

  Adidas antifasistikamppeena on siitäkin historiallisesti kiintoisa, että firman perustanut Adolf Dasslerhan oli natsipuolueen jäsen (joskaan ei kai niin aktiivi kuin veljensä Rudolf, joka perusti Puman) 😀

 2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

  Oho! Mietin että onko tässä jotain haltuunottojuttua: Lonsdaleahan on esmes tietoisesti otettu haltuun natseilta ja sellaisenkin legendan oon kuullu, että niitä rotsei on otettu ”päänahkoina” ihan fyysisestikin natuilta.

 3. Anna K Kirjoittaa:

  Ihana skogtrans… oikeesti varmaan viittaa kuljetushommiin. Mä kiinnitän aina siihen huomiota rekoissa. Trans-Härmä (oikeinkirjoitusta ei tarkastettu) esmes ois kans aika kova, jos niiden mainostuotteita ois.

 4. Anna K Kirjoittaa:

  (Juup se on ilman väliviivaa. Trans Härmä Oy (sic!))

 5. SSSSSssssssssssssssss Kirjoittaa:

  Lonsdale oli mun käsittääkseni Trojan-/trad-skinien suosiossa jo ajalla ennen Skrewdriveria ja bonareita ihan vaan siks, et se oli kohtalaisen halpa ja siisti tyyliin sopiva merkki. Sit natsit koitti ownaa sen ja on väitetty, et se ois suosittu natsien paris koska siinä lukee NSDA, mut oikeestihan toi nyt vaan on taistelua siitä kelle skinilook kuuluu.

  Ja siis onko toi vyölaukkutrendi tulossa nyt Suomeen vai? Viimeiset varmaan 10v ex-neukkumaissa on ollu kaikil tommoset.

 6. jii Ivaneva Kirjoittaa:

  Voisko toi adidas-hommakin tulla idästä?

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus