Musta Pispala 2017 ja turvallisempi tila

31.07.2017 - 11:57 / jii Ivaneva.


musta pispala 2Leppismehujäitä ja club matea kului..

turvallisempi tilaEsillä olleita turvallisemman tilan periaatteita olisi voinut vielä kirjoittaa auki paremmin, näin jälkikäteen ajateltuna. Täällä esim. hyvää pohdintaa aiheesta. Tampere queer festival on myös sivuillaan hyvin avannut noita periaatteita, täällä!anarkismiJoskus voi jollain käsivarsinauhalla tai liivillä merkkaaminen olla perusteltua, mutta Mustaan pispalaan ei oikein tunnistusmerkit sovi. Jos ois paljon järkkääjiä niin ois hyvä laajentaa turvaryhmäily myös iltabileisiin. Nyt kumminkin kaikki meni jees, ihmiset oli leppoisalla kesämielellä liikkeellä ja turvatiimi sai lähinnä vaan hengailla.turvallisempi tila 2Mustan pispalan huikea ohjelma on luettavissa täällä!

mörkt molnMörkt Moln täällä!

MC Rebella täällä!

Kategoria: Anarkismi, Keikalla, Musta Pispala, Pispala, Uutiskatsaus, Yleinen.2 vastausta - “Musta Pispala 2017 ja turvallisempi tila”

  1. Kymysys Kirjoittaa:

    Kiinnostava tapa varmistaa turvallisuus ja kuulostaa hienolta tapahtumalta. Kiinnostaa, miten turvatiimi reagoisi, jos vierailijoilla tulisi kuitenkin fyysinen konflikti?

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Miten ihmiset yleensä reagoi? Osaan kuvitella että isompi joukko voi tehdä yhden fyysisen häirikön yhdessä vaarattomaksi, ideana vain ettei turvatiimi ole siitä yksinään vastuussa. Tietenkään tämäntyyppistä turvallisuusratkaisua ei voi suoraan soveltaa vaikka rock-festariin; paikalla olijoista edes suurimman osan täytyy ymmärtää missä on mukana ja millaiseen yhteisvastuullisuuteen on sitoutunut. Ihannetapauksessa juuri se on anarkismin idea, että JOKAINEN on vastuussa ja kukaan ei voi mennä minkään vastuu-instanssin taakse piiloon.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus