Keväthässäkkä; kaikkea tapahtuu ja vanheninkin!

29.05.2017 - 7:59 / jii Ivaneva.


arn bussi bARNA- bussimainos näkyy tossa seinällä (joojoo ja taas kirjoitusvirhe 😀 ): Tän linkin kautta voi ilmottautua matkalle 4.7. Hampuriin lähtevään mielenosoitusbussiin, jolla pääsee vastustamaan G20-kokouksen meininkejä. Linkin takaa löytyy myös tietoa kokouksesta jne.

Luentokin oli:

anarkiaa ja burgereitaJukka Peltokoski ja Jaana Pirkkalainen ovat kirjoittaneet kirjan Uusi osuuskunta -tekijöiden liike.

Jollekin taitelilijoille (ja sarjistyypeille!) tollainen osuuskuntatoiminta voi olla hyvä vaihtoehto yksityisyrittäjyydelle! Ja muillekin kyllä.

pispalaMuutakin tapahtumaa on ollut, Varisverkoston leffanäytös:

the antifascistsLeffan tiiseri löytyy tämän linkin takaa! Tampereella oli nyt vaan yksi näytös, mut kuulin huhua että myöhemmin ton vois ehkä nähdä netistäkin. Mielenkiintoinen kyllä oli ja sisälsi hyviä militanttiin antifasismiin liittyviä pointteja.

sosiaalifoorumiTampereen anarkistiliitto järjesti ton piirikeskustelun. Leena Pukki on kuvataiteilija, siitä tuo taiteen esiintuonti. Mielenkiintoista keskustelua, joka paljolti keskittyi sen ympärille, miten avoimesti fasistiset tai rasistiset tahot koittavat hyödyntää ympäristökysymyksiä, tai miten ympäristöliikkeisiin tai esim uuspakanapiireihin voi huomaamatta lipsahdella fasistisia sävyjä sisältäviä kantoja. Uuden oikeiston toinen lähestymiskulma, ilmastonmuutoksen kieltäminen, jäi vähemmälle huomiolle tällä kertaa.

Tämän linkin takana jotain Tampereen sosiaalifoorumista ja mahdollisuuksien torista.

Kiitos onnittelijoille! <3

Kategoria: Anarkismi, Transgender, Uutiskatsaus.



2 vastausta - “Keväthässäkkä; kaikkea tapahtuu ja vanheninkin!”

  1. Määrjä Kirjoittaa:

    Voi Jiipu, hyvää synttärii! 🌈👏

    Ihanan kirkkaat ja kesäiset värit muuten tässä päivityksessä, ja hyvä että edes vähän järkevämpiä vanhempia olemassa vastaamaan uteliaiden lapsien kyselyihin 🙂

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Jee kiitos! 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus