Kotikolo-oloja ja vähän ulkoiluakin

22.05.2017 - 7:20 / jii Ivaneva.


blogi pieni1Jos otetaan huomioon sukupuolen moninaisuus, niin mikä on bi-seksuaalisuuden määritelmä? Niheää on sanoa, että se on suutautumista ”molempiin” sukupuoliin, mutta onko se sitten seksuaalista/romanttista/muuta suuntautumista omaan ja johonkin muuhun sukupuoleen? Missä menee raja pan-seksuaalisuuteen? Hauskasti herätti kyllä visassakin laajaa keskustelua..

Bar Alanyan visa olikin mulle uusi tuttavuus, mukavaahan tuolla oli, visan aikana sai ilmaisia vihiksiä tiskiltä 🙂

blogi 2 pienitilatMYÖHEMMIN SELVIS ETTÄ PÄÄSEN MUUTTAAN TONNE JEE! <3

Tajusin just että Vuohiksen palo on jatkumoa Tamperelaiseen yleiseen tilattomuuteen, linkin takaa löytyy adressi Morkun suojelemisesta ja vapaaseen käyttöön saamisesta: Täällä!

anderspannukylmänvihaKylmänvihan kassun saa omakseen oikeesti neljällä egellä eikä vitosella niinkuin harhaanjohtavasti tossa sarjiksessa näyttäis 🙂 Kylmänvihaan saa yhteyden tämän linkin takaa (face).

Toinen kova Tamperelainen punkki (sludge? metalli?) pändi jonka uusi kasetti kannattaa poistaa on Fosforos, täältä löytyy..

Kategoria: feminismi, Squat Morkku, Transgender.2 vastausta - “Kotikolo-oloja ja vähän ulkoiluakin”

  1. Nirpi Kirjoittaa:

    Huoneiden vuokraaminen henkkarisukupuolen mukaan on aina ihmetyttänyt mua. Hemmetin tyhmä maailma välillä 🙁 onneksi on tuo ihana variksenpesä!

  2. jii Ivaneva Kirjoittaa:

    Niinpä! Ja nyt on siis uusi kommuunipaikkakin tiedossa! 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus