Runoutta ja orangin verta naistenpäivällisillä

13.03.2017 - 7:34 / jii Ivaneva.


mirkka rekolanaistenpäivä 2Tota vitun palmuöljyä on melke joka elintarvikkeessa nykyään >:( naistenpäivä 3Cis-ihminen on siis sellainen, joka kokee kuuluvansa siihen sukupuoleen, jonka lääkäri on hänelle syntymässä määrittänyt (vähän kun transihmisen vastakohta). naistenpäivä 4Tuon naistenpäivämarssinkin kutsussa ja paikan päällä pidetyissä puheissa oli hyvin transkysymykset esillä 🙂 Ja ohan cis-naisillakin maailmassa ja Suomessa massiivisia ongelmia, yhdessä niitä vastaan tapellaan 🙂

Jos vielä kiteyttäisi tota taktiikoiden ja symbolisen vastarinnan pohdiskelua: KAIKKI TAKTIIKAT ON HYVIÄ, KOSKA KUKAAN EI OSAA NÄHDÄ KAIKKIA SEURAUSKETJUJA JA ON IHAN JEES ETTÄ OSA TOIMINNASTA ON VAAN TOIMIJOITA ITSEÄÄN YHDISTÄVÄÄ, VOIMAUTTAVAA JA KOHOTTAVAA TOIMINTAA!

Hei nyt on muuten face-tapahtumakin (täällä) sillä Kirnupiimä kuplii-tapahtumalle ensi lauantaina Pispalan kirjastotalolla klo 17-21, jossa julkistuu virallisesti mun uusi pienlehti, ”Lunan uni eli Pispalasta sienimaahan”, erikoisesti Tampere kuplii- festarikävijät suunnatkaapa sinne illaks! Elektronista musiikkia tarjolla: Elatu Nessa (Hki), Dolls are Creepy sekä Machinatrix!

Sitten vielä hiukan runoutta:

naistenpäivä 5naistenpäivä 6

Kategoria: Anarkismi, feminismi, Transgender, Uutiskatsaus.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus